За много хора лятото е време за ваканции и почивка.

...
За много хора лятото е време за ваканции и почивка.
Коментари Харесай

Лятото - време за ремонт вкъщи

За доста хора лятото е време за ваканции и отмора. За други обаче това е най-подходящият миг за ремонт и ободряване на дома. Ето няколко летни реновации по дома, които ще ни се отблагодарят, в случай че влагаме време и средства в тях.
 Снимка 356835

Почистване и ремонт на климатика

Този апарат се употребява интензивно през цялата година, само че е изключително обичан на всички през лятото. За злощастие, е от нещата, за които се сещаме да помислим, когато спрат да действат вярно.

Лятото е моментът да почистим филтрите му и да забележим положението на маркуча за кондензация, който стопира да прави работа, в случай че е запушен. Нов климатик ни би трябвало, в случай че ремонтът на остарелия излиза повече от 50 % по-скъп от пазаруването на нов.

Енергоефективни прозорци

С сходно усъвършенстване освен ще повишим енергийната успеваемост на дома, само че и неговата стойност.
 Снимка 331168

Нова багра или тапети за стените

Това е един от най-евтините, само че и най-ефектни способи да внесем смяна в интериора. Топлите месеци са най-подходящи за дейностите по боядисване или лепене на нови тапети, тъй като боята и лепилото изсъхват по-бързо, а и може да държим прозорците отворени, с цел да се проветри.
 Снимка 487637

Ремонт на кухнята

За разлика от горното усъвършенстване, това на кухнята коства много повече, по тази причина пък може да сме сигурни, че цената на дома ще се вдигне с от 60 % до 120 % с нова кухня. Лятото още веднъж е верният миг за промени по кухнята, тъй като елементарно може да готвим на двора или на балкона. Ако бюджетът не разрешава цялостна смяна, има задоволително евтини, само че ефикасни " направи си самичък " планове онлайн.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР