За много хора е огромно предизвикателство да управляват времето си

...
За много хора е огромно предизвикателство да управляват времето си
Коментари Харесай

Как да управляваме времето си добре ако работим у дома?

За доста хора е голямо предизвикателство да ръководят времето си добре когато работят вкъщи. В тази публикация ще ви споделим по какъв начин може да разпределяте работния си цикъл в случай че би трябвало да жонглирате сред персоналните си задания, работата си и нещо, което вършиме странично - може да е занимание или втора работа, която ви носи приходи. Надяваме се, че материалът ще ви даде някои отговори и ще направи всекидневието ви една концепция по-организирано. 

На първо място би трябвало да създадем един образцов график на деня си, в който да вкараме наложителните неща - може да бъде конферентен диалог в 10, посещаване при ортодонт или нещо друго, което имаме да вършим. На предната вечер или сутринта разпределяме тях и структурираме деня си по този метод. 
 Работа при горещина - горещото време слага наложителни условия за труд Работа при горещина - горещото време слага наложителни условия за труд
Колко рисковано е да работим при климатични условия, които са отвън естественото? Изпълнителната организация " Главна ревизия по труда " (ГИТ...

Задачите, които вършим са на правилото в пакет по три - започваме с нещо, което е персонално за нас, да вземем за пример утринна подготовка. След това вършим част от работните си отговорности, с цел да не задържаме сътрудниците си и на трето място отделяме време за нещата, които вършим странично. Редуването на дилемите по този метод подсигурява, че напредваме във всичко и нищо не остава подценено в деня ни. Вече самите неща, които имаме да вършим за всяка активност степенуваме по значимост. 

Препоръчваме да вършите нещата, които изискват най-голяма централизация рано заран, когато сте свежи и отпочинали. Ако си вършиме следобедна сънливост, то може да ги оставите и за тогава. В следобедните часове ние гледаме да концентрираме най-много срещи и други по-механични задания като събиране на информация от дадени източници, пращане на предложения или друго нещо, което не изисква да бъдем изобретателни и креативен настроени. 

Работейки на този принцип от у дома съумяваме да свършим значимите неща до момента в който сме на работа, имаме опция да отделим време на персоналните си планове и не неглижираме домакинските си отговорности. За нас това работи добре, само че в случай че нямаме дисциплинираност при прилагаме на този модел, рискуваме да се оплетем ужасно доста. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР