За млади и красиви дами, склонни да изкарват прехраната си

...
За млади и красиви дами, склонни да изкарват прехраната си
Коментари Харесай

Глад за кадри по морето: Този път се търсят стриптийзьорки за 3 бона на месец!

За млади и красиви дами, склонни да изкарват прехраната си като стриптийзьорки, има сезонна работа в нощните питейни заведения по морето. По 3000 лв. заплата на месец може да изкарат искащите дами да танцуват пред зажаднелите погледи на наши и непознати туристи покрай плажа. Трудов контракт, осигуровки и квартира в хотел са част от обявите за претовареност.

Работното време е 4 часа всяка вечер, само че при договаряне с колежките, може да се получат почивни дни в края или при започване на седмицата.

Желаещите да се трудят по Черноморието обаче не са доста и с всяка година понижават, жалват се работодатели пред " Монитор ".

Затова се търсят и еротични танцьорки без опит, като им се дава обещание " образование ". Въпреки това за сезона нашите работничики с сходни качества се насочват към круизи или Кипър, където изкарват двойно, описват от сектора.

Добре заплатена е работата на бармани и сервитьори, само че отвън огромните хотелски комплекси. Задължителни са знания по алкохолните питиета и табиети за обслужване. Най-малко пари се получават в комплексите с ол инклузив обслужване, излиза наяве и от обявите.

Хотелиери описват, че мъчно задържат хора със стаж, само че се пробват с опциите за развиване и израстване във водещи хотелски вериги, от които са част местата им за настаняване. Извън тях умел и бърз личен състав за бар или ресторант с два езика може да изкарва до 2500 лв. с бакшиши, с до два почивни дни в седмицата.

По-малко пари ще изкарват админите в хотели дневна или нощна промяна, само че на хладно и по-спокойно място. Тук заплатата за месец е от 650 до 900 лв.. По-ниското възнаграждение е в фамилните хотели на север, само че колкото по-близо до лудуващите цяла нощ британски туристи се работи, толкоз повече пари се изкарват.

Работна ръка от Виетнам, Индия и Шри Ланка да запълни дефицита на фрагменти в туристическия отрасъл, за това се оповестиха от Националния ръб по туризъм.

По думите на изпълнителния шеф на организацията Полина Карастоянова азиатците имат дългогодишни обичаи, които биха спомогнали за развиването на бранша у нас. Според няма специалности, които се търсят повече или по-малко, а казусът идва от неналичието както на квалифицирани, по този начин и на неквалифицирани служащи. За да се оправим с това, би трябвало да се насърчат студентите и учениците от разнообразни специалности.

" Тези, учещи езици, мениджмънт, IT специалности и маркетинг могат да работят в бранша ", счита шефката на борда. По нейни думи служащите от Украйна и Молдова са извънредно незадоволителни, с цел да има трайно и стабилно решение на казуса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР