За минути фейсбук профила му прегря от хейтърски коментари и

...
За минути фейсбук профила му прегря от хейтърски коментари и
Коментари Харесай

Клетви и смъртни заплахи срещу Ваня Джаферович


За минути фейсбук профила му прегря от хейтърски мнения и известия, само че най-вече го изненада писмо от учителка от Свищов, която го кълне да почине. Жената се споделя Стефана Митева и е открит русофил. „ Мислех си, че си класен футболист и огромен човек, а ти си бил гнида, безличие. Дай Боже, да не те сполети ориста на избитите в Украйна. Но Господ забавя, само че не не помни и удря върху най-милото “, написа даскалицата, цитира „ Шоу “.

Повод за експлоадирането на госпожата е пост в персоналния профил на някогашния футболист – „ Победа против Русия, би била огромна победа за Хърватска и освен в състезателен аспект. Един режим и една идеология, която мачка народа и нации от памтивека, която не разрешава на индивида да мечтае, не заслужава нищо друго, с изключение на да бъде смачкана и тя сама “. Очакванията за успех на Ваня и родината му се оправдаха.

А за Стефана се разбра, че постоянно насочва обиди и обети в обществената мрежа. Преди четири години засипала с хули жена, която не желала да я одобри в приятелите си във фейсбук. Нейни съграждани настояват, че дамата имала всякакви мозъчни отклонения. Ваня Джаферович се отхвърли от треньорския пост и работи по нов план – реалити предаването „ Максимално възмездие “, което ще бъде предопределено за разпространяване в онлайн среда.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР