ЗА милионите, които скочиха наоколо, за да трябва да преживея

...
ЗА милионите, които скочиха наоколо, за да трябва да преживея
Коментари Харесай

Легендарният певец на нулевите години обявява първия концерт в Обединеното кралство от 19 години, докато подкрепя звездата от X Factor на сцената

ЗА милионите, които скочиха в близост, с цел да би трябвало да преживея това, мнозина несъмнено са се чудили какво се е случило с артиста Даниел Бедингфийлд, индивидът зад хитовата ария.

Е, в този момент на въпроса е отговорено, защото надареният текстописец ще се завърне на сцената за първи път от 19 години, подкрепяйки звездата от X Factor Оли Мърс на сцената в Съфолк това лято.

Роденият в Нова Зеландия артист, който е продал повече от 4 милиона записи по целия свят, ще свири в Thretford Forest като част от поредицата Forest Live на 30 юни.

Това идва като част от поредност от дати за концерти онлайн, които артистът разгласи, с цел да отпразнува своя дебютен сингъл и албум, достигайки 20-годишнината.

44-годишният Бедингфийлд избухна в музиката сцена при започване на нулевите години с неговия номер едно дебютен шлагер сингъл Gotta Get Thru This.

Като се възползва от възхода на английския гараж, последва поредност от шлагери, в това число два номер едно сингъла и най-продаваният дебют ал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР