За месец случаите на коронавдирус в региона на Лос Анджелис

...
За месец случаите на коронавдирус в региона на Лос Анджелис
Коментари Харесай

В Лос Анджелис наредили да не карат в болниците безнадеждни пациенти

За месец случаите на коронавдирус в района на Лос Анджелис е скочил от 400 000 на 800 000, съвсем всеки пети гражданин, който се изследва за COVID-19, получава позитивни резултати, заяви CNN, представена от БГНЕС.
За малко повече от месец районът на Ел Ей удвои броя на инфекциите, скачайки от към 400 000 случая на 30 ноември до повече от 800 000 случаи на 2 януари, оповестиха здравните управляващи.
Това докара до, претоварване на лечебни заведения и стесняване съвсем до нула потенциала на интензивните отделения в района.
В момента в окръга има повече от 7600 души, приети в болница с ковид, 21% от които са в интензивното поделение, оповестиха чиновници
Тъй като няма налични болнични кревати, екипите на колите за спешна помощ в окръга получили инструкции да не транспортират пациенти с дребен късмет за оцеляване. А пациентите, които се транспортират, постоянно би трябвало да чакат часове преди леглото да се освободи.
„ Болниците афишират вътрешни бедствени положения и би трябвало да се отворят църковни, физкултурни салони, които да служат като болнични звена “, сподели ръководителят Хилда Солис, наричайки обстановката „ човешко злополучие “.
, сподели директорката на публичното опазване на здравето на окръг Лос Анджелис Барбара Ферер.
 Над 24 000 нови заболели от ковид за ден в Русия Над 24 000 нови заболели от ковид за ден в Русия
Броят на хората, инфектирани с ковид в Русия, за един ден, се е нараснал с 24 246 до 3 284 384, оповестиха на кореспонденти в оперативния...
Но ситуацията ще стане още по-лошо.
" Увеличенията на случаите евентуално ще продължат и през идващите седмици вследствие на празнични и новогодишни празненства и завръщащи се пасажери ", сподели Ферер. " Вероятно ще сблъскаме с най-лошите условия, с които сме се сблъскали с цялата пандемия, през януари и това е мъчно да си го представим. ".
Докато хоспитализациите скачат неудържимо като численост, Агенцията за незабавна здравна помощ на окръг Лос Анджелис (EMS) разпорежда екипажите на колата за спешна помощ да не транспортират пациенти с дребни шансове за оцеляване до лечебни заведения и да се въздържат от потреблението на О2.
Преди пандемията, когато здравните служащи и запаси са били по-лесно налични, пациентите, които е малко евентуално да се възстановят, можеха да бъдат превозени с кола за спешна помощ до болничното заведение за лекуване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР