За мениджмънта на летище София всеки пътник е президент. Това

...
За мениджмънта на летище София всеки пътник е президент. Това
Коментари Харесай

Шефът на летище "София": Всеки пътник е президент

За мениджмънта на летище " София " всеки пасажер е президент. Това разгласи пред БНР изпълнителният шеф на сдружението Владимир Рапонджиев. Така той отговори на въпроса дали сдружението може да подсигурява осъществяването на нужните ограничения за сигурност при идното председателство на България на Европейски Съюз.

Случва се техника да излезе от строя, само че това не нарушава високите стандарти за сигурност. Дали е председателство, или е елементарен пасажер, за нас всеки е президент, разгласи той. Наскоро след депутатски въпрос министърът на превоза Ивайло Московски подреди незабавна инспекция на сигурността, която не откри проблеми.

Нас ни ревизират и от Главната въздухоплавателна администрация, и от Европейската комисия, заключи Рапонджиев.

В отговор на въпрос той се похвали, че облагата на сдружението е повишена по отношение на предходната година с 43%, а до края на август през летището са минали към този момент над 4 млн. пасажери и се чакал при започване на октомври петмилионния. Така отговори на въпроса за закъснения на полети и пасажери, които не се качват на борда, тъй като не съумяват да минат през инспекциите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР