За мен вотът на недоверие вече се е състоял. Да

...
За мен вотът на недоверие вече се е състоял. Да
Коментари Харесай

Йотова: За мен вотът на недоверие вече се е състоял

За мен вотът на съмнение към този момент се е състоял. Да искаш оставката на министъра на вътрешните работи в обстановка, в която е пожелан избор на съмнение по тематиката „ сигурност “, и тази оставка да не е желана от опозицията, а от партията мандатоносител – това значи, че те самите признават, че има проблеми с ръководството на сигурността в страната, т.е. опозицията е права. Това разяснява вицепрезидентът Илияна Йотова.

Какво ще бъде формалното решение при гласуването, мисля, че е ясно за всички, добави Йотова.

Според нея оставката на вътрешния министър може да бъде поискана и за метода, по който той изясни своето неприсъствие във вечерта на митингите в София. Обяснението с киното е пояснение за наивници и не считам, че е доста редно по този метод да се заблуждават българските жители, тъй като е обидно, разяснява вицепрезидентът Йотова, съгласно която също по този начин е неточно виновността да бъде хвърлена върху редовите служители на реда. 

По отношение на постигнатото единодушие за стъпките за анулация на дерогацията, Илияна Йотова разяснява, че като български жител желае в идващите месеци да не се усилват цените и това да бъде обезпечено. Да има сигурност на доставките, а не да се извиняват с това, че някой танкер се е забавил, тъй като не го пускат. Може би преди всичко – по какъв начин си показват развиването на целия район, в който действа рафинерията, ще има ли уволнени хора, ще може ли да се резервира цялостният потенциал на рафинерията или той ще бъде понижен – надлежно съкратени служащите, съобщи Йотова.

Направен ли е разбор, ще бъде ли обезпечено до последно всяко работно място в " Лукойл Нефтохим ", дали ще паднат приходите на хората, които работят там, дали ние като жители ще можем да се употребяваме с евтини горива и дали страната ни е помислила за това по какъв начин финансово да оздрави и сдружението, и рафинерията, в случай че това се наложи, попита още Илияна Йотова.

На въпрос за оценка на кабинета " Денков-Габриел ", вицепрезидентът разяснява, че даже не се замисля за оценка. За мен този кабинет е в честен банкрут през цялото време. Те самите си споделиха, че това е „ сглобка “, на вас коства ли ви се обикновено едно държавно управление да бъде наречено „ сглобка “. Фалитът е тогава, когато пасивите са повече от активите, считам, че през цялото време те са с повече пасиви, в сравнение с с активи, разяснява Йотова.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР