За мен това ще е първо гласуване в пленарната зала.

...
За мен това ще е първо гласуване в пленарната зала.
Коментари Харесай

Етиен Леви: Сега мечтата е да има правителство

" За мен това ще е първо гласоподаване в пленарната зала. А по какъв начин партията ни ще гласоподава за ръководител на Народно събрание - ще стане ясно в процеса на съвещанието. Преди това нищо не можем да кажем. Когато стартира съвещанието, тогава ще дадем своя глас ". Това съобщи известният артист и новоизбран народен представител Етиен Леви от " Величие ", пристигайки в постройката на Народното събрание преди началото на първото заседние на 50-ото Народно събрание. „

" За нас е доста значимо първо да стартира съвещанието. И тук е момента да кажа, че е един доста трогателен ден - за българската народна власт, за българската конституция, за България и за българския народ ", акцентира той. 

Етиен Леви отхвърли да даде безапелационен отговор на въпроса по какъв начин ще гласоподава партията му за ръководител на Народното събрание.

" Сега фантазията на всички е да има държавно управление, да има кабинет. Хората би трябвало да се успокоят. Какво ще се случи... да ви кажа почтено, доста ми се желае да бъда прорицател, само че нямам тази заложба. Всичко ще става в миг на придвижване. Това за мен е доста вярното решение по отношение на нас ", уточни Леви.

И добави: " Няма риск при нас да не вземем вярното решение. Политическа партия " Величие " постоянно е доста наясно защо тъкмо става дума ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР