За мен това беше хубава и успешна година въпреки коронавируса“

...
За мен това беше хубава и успешна година въпреки коронавируса“
Коментари Харесай

Светлана Гущерова готова за още едно бебе догодина

„ За мен това беше хубава и сполучлива година макар ковид “ - споделя Светлана Гущерова пред в. „ България през днешния ден “. Моделката прецизира, че най-хубавото през миналата година е раждането на второто й дете, тъй като постоянно е желала доста деца. Припомняме, че преди към месец тя стана майка за повторно.

Гущерова не крие, че е имала терзания по какъв начин ще протече бременността й в тези времена и че напролет всички са си стояли у дома и не са се виждали с други хора. Семейството е купувало всичко онлайн и всеки артикул е бил подлаган на щателна стерилизация.

Красавицата открехва завесата и към самото раждане, за което и този път се е доверила на екип на доктор Дяволов от „ Майчин дом “. „ Ако би трябвало да бъда почтена, нямах такова терзание и боязън, тъй като бях в сигурни ръце “, показа пред вест­ника Гущерова.

Днес всекидневието й е запълнено с дет­ски игри и заба­вления и макар недоспиването, тя е удовлетворена от живота си. По-малкото сън тя компенсира с по-добра организация. Точно по тази причина може би тя съумя да сътвори и личен бранд.

Майката не пропуща да похвали и дъщеричката си Анелия-Добромира, която съгласно нея е интензивно, мъдро и будно дете, което даже към този момент учи британски език. „ Гледам да й чета доста приказки, в случай че се пу­ска телевизия, гледаме единствено бебешки стратегии и детски, и то на британски. Много е любопитна, интересува се от всичко, приказва си “ - казва тя и добавя, че не желае детето да бъде захласнато от малките екрани, телефони и таблети. 

Тунингованата хубавица споделя, че няма проблеми със обществената изолираност, дори в противен случай. Докато стои по през целия ден у дома, тя се въодушевява да сътвори лична марка пижами.

„ Аз обичам ужасно мно­го да сътворявам пижами, ви­наги когато си седнал съм у дома, съм по пижама, тъй като ми е комфортно и тази концепция пристигна още през март месец, в пър­вите седмици на затваряне на страната. В момента е съвременно онлайн пазарува­нето, пък и тогава в тези тежки месеци нямаше по какъв начин да си пазаруваш облекла и обувки, тъй като си седяхме у дома и няма къде да се носят “, споделя пред вестника дамата до Християн Гущеров, която преди дни отпразнува 33-ия си рожден ден. За пръв път през живота й той ще е по-различен, без шумни и блестящи празненства. „ Мисля, че няма нищо по-хубаво от това да сме у дома с мъжа ми и двете ни деца. Може да не подвигнах ваучър, само че това беше най-хубавият ми рожден ден “, добавя Светлана.

Тя се усеща толкоз сигурна и спокойна, че е подготвена след няколко месеца да стане майка за трети път. Всъщност това е и най-голямото й предпочитание за Коледа

„ Спомням си, че минала­та Нова година си пожелах тази да съм с още едно де­тенце, освен това момченце. Тази година ще си пожелая същото да ми се случи през 2021 година “, прибавя Светлана Гущерова, като се надява, че идната година ще бъде изпъл­нена със здраве и благополучие.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР