За мен приемането на Истанбулската конвенция е нещо като края

...
За мен приемането на Истанбулската конвенция е нещо като края
Коментари Харесай

Нона Йотова за Истанбулската конвенция: Стават ужасяващи неща - вземат се деца от нормални семейства и се дават на гей двойки


За мен приемането на Истанбулската спогодба е нещо като края на цивилизацията, съобщи певицата и актриса Нона Йотова, която е и депутатка от Българска социалистическа партия.
„ Натиск има в международен мащаб. Много се веселя, че в Българска социалистическа партия бяха доста единни и застанаха зад водача си Корнелия Нинова да сме против приемането на конвенцията”, сподели тя пред Нова телевизия.

„ За мен приемането на тази спогодба е нещо като края на цивилизацията. Не мога да кажа, че съм религиозна, само че съм надълбоко вярваща и съм уверена, че оня върховен разсъдък, който ни е основал, ни е основал по този начин да бъдем мъже и дами. Все отново животът се ражда от това”, разкри своите възгледи Йотова.

" Вижте какви ужасяващи неща се случват по света - вземат се деца от естествени фамилии, дават се на гей двойки, получава се тотално комплициране. Точно за децата би трябвало да мислим, те възприемат света по библеиски метод - мама, баща и аз, говорила съм с психолози. Как ще обясниш това на едно дете? ", продължи певицата политик да чертае вероятен апокалипсис.
На въпрос за какво въпросът се повдига още веднъж от ПЕС, тя сподели: " Не знам дали е Станишев, в целия свят се пробва това да се наложи съществено, това е въпрос за оцеляване на цивилизацията ".
От Българска социалистическа партия били внесли предложение случаите на домашно принуждение да се гледат не от частен, а от общ темперамент и то било признато в Народното събрание.
Нона Йотова разяснява и фолкпевицата Антонина и чалга творбата ѝ по стихове на Вапцаров.

По думите ѝ Министерството на културата може по правосъден ред да изиска премахването от интернет платформите на песента на Антонина. „ Това беше умишлена провокация. Това е една не доста известна певица, която желае да провокира интерес посредством скандал. Когато изслушах песента се почувствах по този начин, като че ли са наранили мой непосредствен човек. Стана ми толкоз обидно и даже се разплаках”, съобщи Йотова.
Йотова за първи път прочете обществено писмото, което е адресирано до министъра на културата и е написано дружно с племенницата на Никола Вапцаров – Мая Вапцарова.
" От 24 май до през днешния ден чакахме намесата във връзка с клипа и чалгата, основани по едно от най-красивите стихотворения на Никола Вапцаров „ Прощално”. Някои медии самоуверено си разрешиха с тази циничност да поздравят България на най-светлия празник, който ни остана. Изправени сме пред една голяма културна злополука, която заплашва с заличаване българската еднаквост. Не усещате ли миризмата на войната, в която няма партии - няма сини, зелени, червени? Днес войната се води от мутро-цивилизацията, която самоуверено навлиза и се разпознава със международната и човешка полезността система. Не усетихте ли, че тази долнопробна чалга е първият терористичен акт против българската просвета, само че не и последният? Нима една смяна на публичния ред би могла да унищожи човешкия дух, който е в основата на международния напредък, на развиването на изкуствения разсъдък? Единствено изкуството, в случай че оцелее, може да открие път или по-скоро да стигне до концепцията за спасение”, написа в писмото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР