За мен основна причина за този инцидент са недокрай прецизното

...
За мен основна причина за този инцидент са недокрай прецизното
Коментари Харесай

Демерджиев поиска оставката на висш служител заради смъртта на двамата полицаи


" За мен съществена причина за този случай са недокрай прецизното осъществяване на функционалностите на органите на " Гранична полиция ". Тези лица не е трябвало да минават държавната граница ", сподели на брифинг вътрешният министър Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година.

" Още като стъпих в служба стана рокада и шефът на " Гранична полиция "  беше изместен като заместител с една съществена цел и това беше да се оправи с мигрантския поток. До края на деня чакам господин Моллов да подаде оставката си ", съобщи Демерджиев.

" Директорът на „ Гранична полиция “ би трябвало да предложи неотложно ограничения по какъв начин да се укрепи обстановката по границата “, добави Демерджиев.

„ Съжалявам, че събитията ни изпревариха, само че още предходната седмица бяхме подготвени с нови ограничения против миграцията “, съобщи той.

" Деликатното е, че в този рейс са се возили 47 души, в това число дами и деца, което лимитира дейностите на органите на реда, с цел да резервира живота им. За страдание, в опит да не се рискува живота на пътуващите в рейса, това коства живота на двамата служители на реда ", добави Демерджиев.

Според него водачът съзнателно е прегазил полицейския патрул. Автобусът е на хасковска компания, бракуван е и не би трябвало да бъде в придвижване.

Бежанците са влезнали в страната от залесен регион, който е сложен за управление. Предстои там да бъде конфигурирана спомагателна техника.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР