За мен нещата с управляващата коалицията стоят така - трябва

...
За мен нещата с управляващата коалицията стоят така - трябва
Коментари Харесай

Мартин Димитров за заплахата на Трифонов: В ситуация на война никой не иска да управлява, трябва да се търсят решения, не скандали

За мен нещата с ръководещата обединението стоят по този начин - би трябвало да се създадат колкото може повече положителни неща, до момента в който тя към момента съществува. Никой не знае докога ще просъществува обединението.

Това разяснява пред Нова тв депутатът от Демократична България Мартин Димитров във връзка снощната опасност на Слави Трифонов, че ще напусне обединението.

Ситуацията е извънредно комплицирана, само че има и друга позиция. В обстановка на война никой не желае да ръководи. Само си помислете - до момента никой не е изискал нито един избор на съмнение. Ако някой искаше да ръководи, да взима властта, щяха да са импортирани сума вотове за съмнение. Но никой не желае да ръководи в тази обстановка, изчакват, уточни той.

Без подозрение разговора вътре в обединението трагично би трябвало да се усъвършенства, добави той.

Трифонов не е прав с неговия пост. В момента би трябвало да се търсят решения, защото обстановката е комплицирана. Нека търсим решения, а не кавги, добави Димитров. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР