За мен не е ясно дали смъртта на Тони Тоневски

...
За мен не е ясно дали смъртта на Тони Тоневски
Коментари Харесай

Адвокатът на убиеца на Тони Тоневски: Починалият е бил бит от 4-5 души

" За мен не е ясно дали гибелта на Тони Тоневски е в резултат на контузиите, които му е нанесъл Кольо Колев, или от различен, или пък от рухване. От разпитаните очевидци излиза наяве, че потърпевшият е бил обичай от 4-5 души, които не са открити ". Това съобщи пред Пловдивския апелативен съд юрист Димитър Пенев, който пази упрекнатият в убийството в парк в кв. " Кючук Париж " Кольо Колев.

55-годишният мъж апелира непрекъснатия си арест. Прокурор Красимир Папаризов изрично отхвърли версията, че Тоневски е умрял вследствие от пострадвания, нанесени му от различен. По неговите думи доста от разпитаните очевидци са разказали, че след побоя той няколко пъти е отишъл до непосредствен магазин, след което паднал и лежал на земята, само че не е имало друго принуждение.

" Няколко очевидци приказват за следното - Тони Тоневски в един нескончаем интервал е лежал на земята, доста късно са се обадили на 112 и едвам 10 часа по-късно е получил лекарска помощ ", съобщи прокурорът. Той също разяснява присъдите на Колев. " Осъждан е 10 пъти, от които 3 за квалифицирано безчинство. Много е значимо и последното от юни предходната година, което е за несъблюдение на заповед за отбрана от домашно принуждение ", сподели прокурор Папаризов.

" Аз не съм желал да го убия, ние единствено се скарахме и си разменихме по няколко удара. След това той отида да пие, след това пък до супера. Не знам какво е станало ", сподели в последните си думи Кольо Колев.

След заседание правосъдният състав реши, че жалбата е неоснователна. Председателят Елена Захова изясни, че са разпитани няколко очевидци, които описвали гневна експанзия от страна на Колев. " Неоснователно е и изказванието, че потърпевшият в същия ден е обичай от 4-5 души, които не са открити. Твърдения за подобен побой са налице по делото, само че деликатният им прочит демонстрира, че очевидецът приказва за обстановка, която му е разказана от потърпевшия преди този момент ", съобщи тя. Магистратите оставиха Кольо Колев зад решетките.

Определението на Апелативният съд е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР