За мен не е безразлично, когато трима кметове се правят,

...
За мен не е безразлично, когато трима кметове се правят,
Коментари Харесай

Борисов: За мен не е безразлично, когато трима кметове се правят, че проблемът с Калиакра го няма

За мен не е безразлично, когато трима кметове се вършат, че казусът с Калиакра го няма. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов на среща с всички заинтригувани страни от плана за интегрирания проект на предпазените зони в региона на Калиакра, съобщи „ Фокус “.
„ Надявам се градивно и бързо да намерим решение. В диалога ще апелирам за краткост във всяко едно изявление, с цел да може да имаме решение след днешната среща. Предлагам да не се връщаме обратно в тази една седмица. Разговарял съм с тримата кметове, общински препоръки, представители на разнообразни гилдии. За мен не е безразлично, когато трима кметове, дружно със своите съветници, се създадат, че този проблем го няма. Помолих всички страни да се върнем стъпка обратно и да проведем днешния диалог. Затова споделих, че стопираме за един или два дни заповедта, да се съберем и да кажем дали този текст става или не става “, съобщи Борисов.
Той акцентира, че Брюксел чака да съветват текстовете по заповедта, тъй че да мине допустимо най-бързо. „ Ние сме наказани и минимумът, който би трябвало да се одобри са тези неоправдателни точки. Къде греша? От едната страна, има едни ползи, от другата - други. Всички тези хора там са със своя бизнес и занаят. Нещата потеглят още от 2001 година несъмнено. Ще загубим доста време и няма да стигнем до на никое място, в случай че се връщаме в предишното “, добави министър председателят. Той изясни, че би трябвало да се реши кой да е текстът на заповедта, в противоположен случай решението е по 20 000 евро дневно. „ Стига с тези обиди. Какво ли не чух. Благодаря ви, че сте тук. Планът е дълъг и може доста да се приказва и да се мисли. От Българска академия на науките имат и желанието за този разговор “, сподели още Бойко Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР