За мен най-важното в сферата на борбата с корупция е

...
За мен най-важното в сферата на борбата с корупция е
Коментари Харесай

Николай Николов: Най-важното в борбата с корупция е създаване на среда


За мен най-важното в областта на битката с корупция е основаване на среда. Това сподели Николай Николов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ За мен най-важното в областта на битката с корупция е основаване на среда. Обществена среда, превантивна среда, среда институционална. Среда, която да образува в обществото безспорна неприемливост към това негативно събитие, среда, която в последна сметка да запушва всички канали вероятни за корупцията, която да свива, лимитира, опциите за корупция ”, сподели Николов.

Комисията за битка с корупцията, спор на ползи и парламентарна нравственос през днешния ден изслушва претендентите за ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество.

Кандидатурата му бе показана от депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков. Той уточни, че трите учредения, заради които ПГ на Българска социалистическа партия за България се е спряла на кандидатурата му са точно съчетанието на теоретически знания, на практика опит и гаранциите за самостоятелност и честност, които той е давал в кариерата си до в този момент. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР