За мен най-големият проблем на това правителство не е заради

...
За мен най-големият проблем на това правителство не е заради
Коментари Харесай

Светослав Малинов: Няма време за 100 дни толеранс на властта, ролята на Радев ще намалее

" За мен най-големият проблем на това държавно управление не е поради това, че е четирипартийно, а в главният му приоритет - нулева приемливост към корупцията. За да може да се реализира това, е належащо да има чудесно работеща прокуратура, цялостен синхрон сред изпълнителна и правосъдна власт, а това е нещо, което го няма ", разяснява още доцент Малинов пред БНР..

По думите му към този момент имунизацията остава доброволна.

" Макар че се вижда, че държавното управление има всички учредения да бъде по-твърдо и настъпателно във връзка с имунизирането, Защото се потвърди, че имунизацията защищава хората от по-тежко протичане на заболаването, от заразяване. Но ние като общество продължаваме да сме разединени ", уточни още доцент Светослав Малинов.

" Ситуцията в която се намира страната ни, изключва подобен вид обичаи да се дават 100 дни толеранс на новото държавно управление. Те биха били нездравословни, в случай че се дава някакъв толеранс, тъй като това ще сътвори усещане у ръководещите, че те имат 100 дни да работят умерено. Няма такова нещо, проблемите се натрупат от първите избори през април.

Цените на тока са един от най-належащите въпроси, които касят всички. Дори в случай че може краткотрайно държавното управление да успокои нещата, за този сезон най-малко...

Другият проблем, както споделих е корупцията. А на последващо място е проблем, обвързван с решенията на здравния министър и просветителната система. Там колкото повече хора се имунизират, толкоз по-дълго децата ни ще вървят на учебно заведение ", безапелационен е доцент Малинов.

Доц. Малинов изрази вяра, че в бъдеще ролята на президента Румен Радев фрапантно да намалее през идващите месеци, тъй като има постоянно определен кабинет и Народно заседание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР