За мен мерките бяха бързо разхлабени. Особено мачовете – там

...
За мен мерките бяха бързо разхлабени. Особено мачовете – там
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Има нечистоплътна надпревара за сваляне на мерки в правителството

За мен ограниченията бяха бързо разхлабени. Особено мачовете – там няма никакъв надзор. В Министерски съвет има една нечистоплътна конкуренция за разхлабване на ограниченията и " да излязат по-добри ". Трябва да се слуша Щабът – всеки министър желае да се хареса на сектора си, само че като го няма контролът, какво чакаме? Това съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов.
Според него, доста се избързало и с стартирането на нощните заведения и питейните заведения. Кой здравен контрольор ще брои дали единствено 50% от потенциала е напълнен – това е двуличие, продължи Симеонов пред Нова телевизия.
Симеонов изиска 300 лева санкция за всеки продавач в магазин или служащ в какъвто и да е търговски обект, който обслужи човек без маска.
На въпрос за какво няма надзор, някогашният вицепремиер заключи: " Полицията не си прави работата ". " А тук излиза кметът Фандъкова да ми приказва, че 300 лева са доста – не е нейна работа. Направо съжалихме всички извършители. Виждате какъв е резултатът – всеки ден имаме над 100 ", продължи Симеонов.
Валери Симеонов обаче похали туризма и прикани да не се хващаме за обособени случаи – като ТОЗИ с 6 лв. да седнеш на барбарон. По думите му, има положително начало за сезона на Черноморието ни.
За край, Симеонов изясни, че рецензията е към икономическите ограничения като цяло. За туризма " 60 на 40 " не работи, безапелационен е той, тъй като като е затворен ресторантът, по какъв начин ще намериш 40% от заплатата на служащите?
Още: " Хем втори връх по случаи на ковид за ден в България, хем по-ниска заразяемост "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР