За мен лично е изненада ветото на президента, но това

...
За мен лично е изненада ветото на президента, но това
Коментари Харесай

Маринов огласи какво ще прави армията, ако се включи в битката с COVID-19

За мен персонално е изненада ветото на президента, само че това е негово право. Това съобщи в ефира на Нова тв вътрешният Министър Младен Маринов.

"Лично аз не виждам причина армията да бъде употребена към този миг, в случай, че към този момент е употребена по отношение на противопоставяне на мигрантската вълна ", сподели той.

"В махалите без съществено полицейско наличие, не става. Това население не се преценява. Армията е запас, който сме длъжни да използваме при тази рецесия. На този стадий армията в действителност е нашият запас, само че би трябвало а мислим стратегически ", сподели той.

"Те ще се употребяват в смесени наряда и няма да вършат арести ", разясни той, в случай че се наложи армията да се включи въпреки всичко.

"Те ще се употребяват в градска среда и ще се командват от полицейскикте структури ", добави Маринов.

"Всички се включват отговорно в тази битка. Вижда се силата на обществото ", счита вътрешният министър.

"Всичко важи в границите на изключителното състояние. Ние сме парламентарна република и никоя мярка, призната в изключително състояние, няма да остане по-късно ", сподели той.

Маринов даде образец за подправена вест, а точно, че хората трябвало да се затварят прозорците, тъй като се пръскало вечер с препарати от хеликоптери.

Той се разгласи против спекулата с цените на главните артикули.

"Длъжни сме да опазим популацията. Ако ромите не се опасяват за живота си, ще ги ограничим по този начин, че да подсигуряваме сигурността на другите. Те са необразовани, не схващат, даже не могат да си попълнят декларациите на прибиране от чужбина ", призна министърът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР