„За мен като докладчик и вносител на регламента за бюджета

...
„За мен като докладчик и вносител на регламента за бюджета
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Зелените, които искаха да спасяват Пирин - гласуваха в ЕП за...

„ За мен като докладчик и вносител на регламента за бюджета за идващия програмен интервал беше значимо да договорим освен нарастване на средствата, само че и това финансирането от европейския бюджет да се резервира както до момента – 85 % от европейския бюджет и 15 % от общинския или държавния бюджет ", добави Новаков. Той разяснява, че другата значима тематика за България - пакета „ Мобилност " - за момента е поставена на „ трупчета ", защото българските евродепутати са съумели да се преборят разглеждането му да остане за идващия мандат.

„ Битката следва по тази причина би трябвало да изпратим в Европейският парламент хора, които ще я довършат до края ", означи Новаков.

Той съобщи, че единствената политика, която схваща е тази, която е ориентирана към хората. „ Имаше мои сътрудници, които идваха тук, с цел да избавят Банско. Същите тези зелени, които пристигнаха да избавят Пирин - гласоподаваха българските камиони да пътуват празни през цяла Европа, като по този метод ще замърсяват въздуха ", посочи Новаков. Според него, в случай че желаеме швейцарски заплати - то в Банско е належащо да бъде построен втори кабинков въжен превоз.

„ Инвестициите в образованието ще допринесат за разцвет и развиване на България”, акцентира на собствен ред претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Асим Адемов. Той означи, че съвсем 2 години е имал опцията да е член на Европейския парламент, в които се е убедил, че страната ни е влиятелен и почитан сътрудник.

„ Ние имаме почитан министър-председател Бойко Борисов, извънредно сполучлив еврокомисар Мария Габриел и евродепутатите от ГЕРБ ", сподели още Адемов.

Той добави, че дружно с сътрудниците му от ГЕРБ в Европарламента са реализирани доста положителни резултати.

„ Правителството издигна като главен приоритет образованието. Огромно е удовлетворението ми, че този приоритет не е единствено на думи, а на каузи ", означи Адемов. Той уточни, че 500 учебни заведения са били ремонтирани и актуализирани с европейски средства на стойност 700 млн. лева „ Освен това постигнахме увеличение на заплатите на учителите с 35 %, върнахме хиляди деца в учебно заведение. Това се прави не с цел да фаворизираме учителите, а тъй като в случай че желаеме да просперираме, по тази причина би трябвало да влагаме в образованието, тъй като единствено по този начин ще сме сполучливи ", сподели Адемов.

„ Ще продължаваме да поддържаме ГЕРБ, с цел да не позволим ляво ръководство, което да банкрутира държавата”, акцентира претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Илия Лазаров. „ За мен е чест да съм в Банско, което е част от историята на България, освен тъй като корените ми са отсам, само че и тъй като то е взело участие в един от най-важните моменти, случили се в нашето минало ", сподели още Лазаров. Той добави, че от Съюз на демократичните сили поддържат и ще продължат да поддържат ГЕРБ. „ Дясното ръководство дава опция на България, само че и на Банско да се развиват “, безапелационен бе Лазаров.

Кметът на Банско Георги Икономов връчи на Андрей Новаков картички, които обичайно се създават в общината във връзка Деня на Европа и показват хубостите на България. Тях той би трябвало да съобщи на членовете на Европейския парламент.

„ Изборите на 26 май са доста значими, тъй като могат да допринесат за по-качествен живот или обратното”, сподели кметът на Община Банско Георги Икономов по време на предизборната среща с жителите на курортния град. Той акцентира, че обединяването на десните сили е значимо за по-нататъшното развиване на страната ни.

„ Винаги споделяме, че Европа е надалеч, само че по този начин беше преди да влезем в Европейския съюз през 2007 година. Сега Европа е на една ръка разстояние, по тази причина доста хора вършат бизнес, пътуват или живеят в други страни от Европейския съюз ", добави Икономов. Според него решенията, които се взимат в Европейския парламент - директно касаят всички, по тази причина е значимо да се гласоподава. „ Трябва да подкрепим ГЕРБ на изборите на 26 май, с цел да продължи развиването на България ", акцентира Икономов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР