За мен Гинка Върбакова е подставено лице. Това заяви за

...
За мен Гинка Върбакова е подставено лице. Това заяви за
Коментари Харесай

Експерт: Компаниите на Гинка Върбакова не са случайни в бизнеса

" За мен Гинка Върбакова е подставено лице ". Това съобщи за " Здравей, България " Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията във връзка абсурда към продажбата на ЧЕЗ. 

" Името на компанията на Гинка Върбакова не беше измежду любимците за договорката ", каза той и добави, че  те не са инцидентни в бизнеса :  " Те притежават слънчеви паркове, а в България това не става, в случай че сте простосмъртни. Няма по какъв начин да изградите соларен парк, в случай че нямате доста добра политическа съгласуваност ", съобщи Нова тв.

Експертът подсети, че фаворит сред кандидат-купувачите на ЧЕЗ беше " Future Energy ": " Тях просто ги изхвърлиха от пазара сега, в който се появиха другите. Буквално за две седмици са им били затворени всички порти ".

" Всички се вършат на сюрпризирани. Ако Върбакова беше позната в обществото, всички щяха да го одобряват като следващата спекулация. Но защото е човек отвън тези среди, беше употребявано нейното малко име. Това беше съзнателно направено от хората, които ги е гняв, че не вземат участие ", разяснява на собствен ред енергийният специалист Васко Начев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР