За мен е удоволствие да Ви приветствам с Добре дошли“

...
За мен е удоволствие да Ви приветствам с Добре дошли“
Коментари Харесай

Министър Ангелкова откри туристическо изложение на Международния конгрес

За мен е наслаждение да Ви поздравявам с „ Добре пристигнали “ на откриването на туристическото ревю, което се организира в границите на Международния конгрес на международните цивилизации и историческите направления. С тези думи министърът на туризма Николина Ангелкова сложи началото на борсата, която се организира в интервала 15-16 ноември в София. Тя акцентира, че събития като тези са прелестен образец за добра процедура, която може да притегли вниманието към страната ни и това да стане с помощта на представянето на многообразието на туристически запаси, с които разполага България.

В откриването на събитието се включиха заместник-генералният секретар на Световната организация по туризъм ХаймеСанклементе, както и редица делегати от Международния конгрес на международните цивилизации и историческите направления, ръководители на туризма, представители на обществения и частния бранш в бранша и обвързваните с него промишлености, кметове и специалисти.

Туристическото ревю е ситуирано в центъра на столицата - в Софийското Ларго. На територията на комплекса Антична Сердика над 15 общини показват капацитета на своите региони като туристически дестинации. Страната ни има извънредно богата просвета, обичаи и традиции, разяснява министър Ангелков. И добави, че е извънредно значимо да ги съхраним и представим пред света непокътнати и да поставяме старания да разпространяваме това благосъстояние и България като целогодишна туристическа дестинация.

Уверявам Ви, че Министерството на туризма ще продължи да поддържа начинания, утвърждаващи престижа както на националните ни артикули, по този начин и на страната като интернационална туристическа дестинация, съобщи министърът. Тя благодари на всички участници във форума, а на посетителите пожела приятни мигове на ревюто.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР