За мен е странно, че близките поискаха толкова бързо Ангел

...
За мен е странно, че близките поискаха толкова бързо Ангел
Коментари Харесай

Разследващ журналист: За мен е странно, че близките поискаха толкова бързо Ангел Христов да бъде погребан

За мен е необичайно, че околните желаеха толкоз бързо Ангел Христов да бъде заровен, несъмнено и реакцията на страната беше бърза поради абсурда, който с е подвигна, тъй като този човек е търсен от Интерпол. Това разяснява проверяващият публицист Йово Николов в ефира на bTV.

" Една от аргументите съгласно мен, един знаците, че той е бил у нас дълготрайно време е бързината, с която той е заровен. В смисъл, че приказката, че той се е прибрал у нас, прегърнал е жена си, развълнувал се е и е умрял, е някак си много обикновена. Тук евентуално е управлявал бизнеса си. Те бяха упрекнати в пране на 35  млн. лв. ", сподели Николов.

БОП когато желае да прикрие някого, го прави собствен помощник. В доста случаи може и това да е станало с братята Галеви, разяснява той. И добави, че сега най-вероятно има разбъркване на пластовете.

" Аз ги помня още 94 година. 97-98 година Ангел Галев стана част от проведената престъпност, а Ангел Христов беше чиновник на районното звено за проведената престъпност и бяха уволнени откакто станаха известни като бандата на офицерите. Впоследствие 2008 година те владееха град Дупница и то благодарение на партиите. И не считам, че с тяхното изгубване от града тяхното въздействие стана по-малко. Така че съмненията ми, че те са участвали в града през тезци интервали, в които са била търсени, са изцяло действителни ", добави още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg