“За мен е изключително важно страните от Балканския полуостров да

...
“За мен е изключително важно страните от Балканския полуостров да
Коментари Харесай

Габриел Вълков: Важно е страните от Балканите да са единни и да отстояват общи интереси

“За мен е извънредно значимо страните от Балканския полуостров да са единни и да отстояват общите ни ползи. Само по този метод ще успеем да продължим развиването на нашия район.” Това сподели интернационалният секретар на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия Габриел Вълков след извършената Балканска кръгла маса на Младежкия социалистически интернационал, която се организира в Белград. Той и парламентарният секретар на Министерство на труда и обществената политика Георги Ангелов, който е и член на управлението на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия, взеха присъединяване във форума.

Вълков изясни, че на съвещанието са разискали проблемите на младежите на Балканския полуостров, както и войната в Украйна и следствията й върху стопанската система и обществена система.

„ Обединихме се към нуждата от интеграцията на западните Балкани в Европейския съюз и опциите, които това би дало за нашия район “, изясни Габриел Вълков и добави, че са поискали триумф и са помогнали на своите сръбски сътрудници в предизборната акция за идните в края на тази седмица избори в Сърбия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР