За мен е истинско удоволствие да бъда днес тук, на

...
За мен е истинско удоволствие да бъда днес тук, на
Коментари Харесай

Румен Радев направи първия ход при откриването на шахматен турнир от веригата Аксидия Мастърс

За мен е същинско наслаждение да бъда през днешния ден тук, на това прелестно място, в това прелестно време и да открия третото издание на шампионата от веригата Аксидия Мастърс, с тези думи Румен Радев се обърна към участниците и домакините на шампионата.

България постоянно е имала и продължава да има своите триумфи на най-високото гросмайсторско равнище в шахмата, както при мъжете, по този начин и при дамите. Разбира се, и младите също следват този път, само че можем да създадем доста повече. И днешният шампионат е значима стъпка. Затова желая да поздравя уредниците и домакините от Българската федерация по шахмат-1929 за популяризирането на шахматната игра, означи президентът.
 Заркова: „ Позволете ми да бъда президентът, който бях ” – това е акцията на Радев Заркова: „ Позволете ми да бъда президентът, който бях ” – това е акцията на Радев
" Кампанията на Радев през вчерашния ден била „ завършила ”. Някой може ли да каже по-голяма нелепост? Да, в изискванията на рецесия – на...

Румен Радев акцентира, че играта на шах изисква доста качества, само че на първо място изобретателно мислене, желязна логичност и здрави нерви. Все качества, които спомагат за развиване, за реализиране на триумфи освен в спорта, само че и в бизнеса, в науката, в персоналния живот.

Убеден съм, че за някои от вас днешният шампионат ще бъде като на работното им място, тъй като шахматът е един комплициран логаритъм, а както знаем логаритмите са в основата на програмирането, тъй че, уповавам се, да не ви бъде скучно, приключи Радев.

   радев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР