За мен е чест! Защото аз обичам България и да

...
За мен е чест! Защото аз обичам България и да
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Ще служа на България до дупка!

" За мен е чест! Защото аз обичам България и да съм в българската войска за мен е освен авторитет, а и самочувствие, горделивост ", бяха първите думи на Кубрат Пулев след повишението му в чин офицер от запаса на специфична гала в Министерството на защитата, инфирмира bTV. Той получи званието лейтенант персонално от вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов.

" Наистина съм благополучен от този факт. И в бъдеще бих служил при всевъзможни обстановки - същински и до дупка. ", безапелационен е професионалният боксьор.



" В последно време българската войска много понижа. Не на половина, а на 70%, откогато беше преди 30-40 години. Въпреки всичко считам, че едно такова покачване ще донесе малко повече самочувствие на хората, които служат в българската войска. Трябва да допринеса за подобрението. Готов съм да работим взаимно за възстановяване на физическата подготовка в българската войска с всевъзможен вид събития и учения. Готов съм да оказа помощ с каквото мога и каквото би трябвало. Смятам, че българската войска би трябвало да бъде във форма и да бъде на равнище. Така би трябвало да наподобява по-голямата част от армията - да има мотивация, да има състезателен дух. Затова спортистите са в армията. Надявам се за в бъдеще да се подобрят нещата в армията. ", добави Кобрата.

В момента Пулев е наложителен кандидат за международната купа на Международната боксова федерация (IBF), която е владеене на британеца Антъни Джошуа. Очаква се в околните дни да стане ясно по кое време двамата ще се изправят един против различен. Мачът би трябвало да се организира най-късно до края на май 2020 година



" До няколко месеца ще бъде мачът. Той е явен. Около април месец ще има подобен мач. Вече стартирам да се приготвям по малко, тъй че да съм в подготвеност, когато се разберем къде и по кое време ще бъде, да мога да пускам съществено, да се приготвям, с цел да мога да победя. ", добави боксьорът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия з
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР