За мен е чест да представя един силен женски екип,

...
За мен е чест да представя един силен женски екип,
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Разлог В. Гърменов: За мен е чест да представя един силен женски екип от листата ни за съветници

За мен е чест да показва един мощен женски екип, четири дами от листата за общински съветници на локална коалиция Съюз на демократичните сили – Вътрешна македонска революционна организация (БНД), избрали специалността преподавател и автоинструктор, това съобщи претендентът за кмет на Разлог Венцислав Гърменов..

С почитание към учителската специалност, към хората, които дават познания и умения на нашите деца. Учителите са втори родители за децата, те са и хората, към които постоянно съм се отнасял с безгранично почитание.

В свят като днешния, когато новините ни заливат с информация за произшествия и жертви по пътищата, би трябвало да сложим на още по-високо почитание специалността автоинструктор. Една мъжка специалност, в която дамите още веднъж се потвърдиха, че могат да се оправят сполучливо!

Представям ви:

Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 109
инж. Жанета Тумбева - приключва висшето си обучение в Технически университет - София, след което придобива магистърска степен по британска лингвистика. От 2009 година работи като преподавател в СУ,, Братя Каназиреви " - гр. Разлог, както и като хонорован учител в частни школи. Отличена е в състезанията,,

Любим преподавател на Пиринско " и,, Учител подстрекател ". В работата си самоуверено ползва хрумвания за новаторски метод в образованието и обучение отвън откритите рамки, тъй като всяка усърдно основана персона в учебно заведение е поръчител за светли хоризонти на града ни.

Тя в омъжена и има две деца. Вярва, че в случай че живееш единствено съгласно опциите си, е последна липса на въображение.
Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 116.
Галина Стоянова - приключва в Търговска колегия -гр. Ямбол и към този момент 22 години упражнява специалността на Автоинструктор на драго сърце и наслада. „ Смело мога да заявя, че познавам по-голямата част от хората в нашия град и близките села, и мисля, че дружно ще създадем Разлог доста по-добро място за живеене “, споделя за себе си Галина. Тя е омъжена и има две деца.

Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 117.
Мария Калоянова - родена и израснала в град Разлог, приключила бакалавър,,

Българска национална хореография ”, след което придобива магистърска степен,, Предучилищна и начална учебна педагогика ”. Отдадена е напълно на своите специалности и на работата си с децата - бъдещето на Разлог. Държи на качествено и пълноценно обучение, тъй като то е пътят към по-добро бъдеще.

Обича и пази традициите на Разлог. Предава обичта към фолклора на най-малките поданици на града. Преподава български национални хора и танци и увлича след себе си доста почитатели, обичащи традициите и носещи българския дух в сърцето си. Печели голям брой награди със своето творчество на български и европейски фестивали.

Спазва посланието, оставено от нашите предци, а точно девиза на Разлог,, От древността към вечността ”.
Тя е омъжена и има две деца.
Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 118.

Елица Механджиева – Колчева – родена и израснала в село Бачево. „ Тук съм израснала, тук са моите родители и тук избрах да отгледам децата си. “, с горделивост декларира Елица.
Завършва бакалавър " Култура и медии " и магистратура “Начална и предучилищна педагогика ". По специалност тя е начален преподавател. Избра да работи в тази сфера, тъй като счита, че качественото обучение е правилният път към нашето по-добро бъдеще. „ Ще продължа да работя и да се развъртвам в тази посока.

Вярвам, че децата на Община Разлог са нашето бъдеще и нашата вяра!

Благодарна съм на родителите си, че ме възпитаха в морал и отговорност, на брачна половинка си за безрезервната поддръжка и на своите родственици и другари, които повярваха в мен. “, споделя още за себе си Елица.
Тя е омъжена с две деца.
Те могат да дадат своя опит и сила за развиване на община Разлог!
Инж. Венцислав Гърменов - Кандидат за кмет на Община Разлог

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР