За мен беше страхотно преживяване да играя на първия ми

...
За мен беше страхотно преживяване да играя на първия ми
Коментари Харесай

Александър Лазаров: Най-доброто предстои

За мен беше ужасно прекарване да играя на първия ми ATP 500 шампионат и да стигна до главната скица. Една седмица преди шампионата, аз даже не си мислих, че ще мога да пътувам. Не играех доста тенис и само се пробвах да бъда положителен след случая, който претърпях. Днес не съумях да преодолея болката, само че ще направя всичко допустимо да се възстановя най-бързо. Това съобщи Александър Лазаров в обществените мрежи след присъединяване си на шампионата от сериите ATP 500 в Дубай с награден фонд 2,855 милиона $.

Националът на България за Купа Дейвис се отхвърли поради травма в срещата си от първия кръг на главната скица. С положителното си показване на шампионата Лазаров проработи 20 точки за международната класация, в която заема 301-во място. Българинът, който получи уайлдкард за квалификациите, взе участие за първи път на шампионат от подобен сан. Алекс записа две поредни победи в пресявките. Лазаров отстрани италианеца Франческо Пасаро (№109 в света) и Жижън Джан от Китай (№92 в международната ранглиста). Така Лазаров стана вторият българин, стигнал до главната скица на шампионат от категория АТР500.

" Искам да благодаря на Стефан Цветков за опцията, която ми даде, да бъда част от шампионата в Дубай. Аз се влюбих в това място и несъмнено ще се върна идната година. Имам доста неща, които би трябвало да подобря. През тази седмица усетих какво значи да бъдеш добър състезател. Всичко което мога да кажа е, че съм вдъхновен. Въодушевен съм, а още единствено затоплям. Благодаря на всички хора, които ме подкрепяха през тази седмица. Хубаво е,когато е същинско. Най-доброто следва ", написа Александър Лазаров.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР