За мен беше голяма изненада. Тези мотиви, които бяха представени

...
За мен беше голяма изненада. Тези мотиви, които бяха представени
Коментари Харесай

Йотова за смяната на външния министър: Несериозно

За мен беше огромна изненада. Тези претекстове, които бяха показани за един министър, който е на работа от ден и половина, не ми звучат съществено. Това съобщи вицепрезидентът по отношение на промяната на министъра на външните работи. Тя участва на официалното разкриване на обновеното " Яйце " в Софийския университет. 

По думите ѝ обстановката е доста комплицирана. „ Става въпрос за отговорността пред всички българи. За страдание, този длъжностен кабинет не устоя изпита. Големият му минус е, че не се знае кой носи отговорността за него ", добави тя.

" Аз персонално чаках доста рецесии в този длъжностен кабинет, само че те толкоз бързо. Това е един натурален резултат от новите текстове в Конституцията, които ще възпроизвеждат нови и нови рецесии. Служебните кабинети на Румен Радев връщаха стабилността в страната. През тези месеци бяха взети доста сложни решения ", уточни Йотова. 

Според нея е належащо министър-председателят да даде подробна и задълбочена конференция. 

Припомняме, че в предлагането си до президента Румен Радев министър председателят предлага Стефан Димитров да бъде освободен като министър на външните работи и поста да заеме Даниел Митов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР