За мен беше чест да се запозная с базата, с

...
За мен беше чест да се запозная с базата, с
Коментари Харесай

Народният представител от ПГ на „БСП за България” инж. Петър Кънев посети карнобатското предприятие „Карнобатплод” АД

За мен беше чест да се срещна с базата, с които разполага това проспериращо дружество, на което наскоро беше присъдена премията „ Златна мартеница ", сподели националният представител

Народният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” инж. Петър Кънев посети карнобатското дружество „ Карнобатплод ” АД и организира среща – диалог с неговите притежатели. Той с интерес прегледа индустриалните мощности на територията на сдружението и показа, че е впечатлен от видяното.

„ Карнобатплод ” АД е компания с над петдесет годишен опит в производството на висококачествени плодови и зеленчукови консерви. Производствената му база заема повърхност от над 70 000 квадратни метра. През последните години специалистите на предприятието отдават извънредно внимание на създаването и внедряването на нови здравословни артикули, с които обогатяват асортимента си.

„ Всеки от нашите артикули е деликатно селекциониран и обработен, като използваме най-хубавите първични материали. Ние сме горди, че предлагаме на клиентите си многообразие от усети, натурални съставки без никакви добавени консерванти и оцветители. Нашата успешност и иновативност се дължат на продуктите ни, основани с непрекъсната грижа за клиентите и блян към непрестанно усъвършенстване, с цел да отговорим и на най-високите условия на потребителите “, показа по време на срещата инж. Атанас Атанасов, изпълнителен шеф на „ Карнобатплод ” АД.

„ За мен беше чест да се срещна с базата, с които разполага това проспериращо дружество, на което наскоро беше присъдена премията „ Златна мартеница “ от Сдружение „ Произведено в България – съюз на дребния и междинен бизнес “. Отличието справедливо получи точно тази компания. Горд съм, че имах опцията да им връча премията по време на формалната гала, която се състоя в столицата. Сега се срещнах на място с управителния екип на компанията, разрастваща активността си в Бургаска област – региона, от която съм определен като депутат “, разяснява инж. Петър Кънев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР