За мен беше чест да се включа във възпоменателната церемония

...
За мен беше чест да се включа във възпоменателната церемония
Коментари Харесай

Културният министър присъства на честването на 150-годишнината на Васил Левски в Карлово

„ За мен беше чест да се включа във възпоменателната гала в Карлово във връзка 150-годишнината от гибелта на Васил Левски. Благодаря на децата от Средно учебно заведение „ Васил Левски “ в Карлово за вълнуващото зрелище „ С моята кончина не свършва пътят, който би трябвало да извървите “. Има вяра, благодаря! “

Тези думи сподели министърът на културата Найден Тодоров във връзка отбелязването на 150 години от гибелта на Апостола в Карлово. Националната стратегия на честванията е под патронажа на президента Румен Радев, оповестиха от културното министерство.

Снощи пред паметника на Васил Левски в родния му град Карлово се състоя гала по отдаване на респект, която приключи с тържествена заря-проверка, бяха поднесени цветя и венци . Слова за Левски държаха кметът на Карлово Емил Кабаиванов и министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

На отбелязването на 150 години от гибелта на Васил Левски участваха министърът на културата Найден Тодоров, зам.-министърът на културата доцент доктор Пламен Славов, регионалният шеф, общински съветници, духовни лица, генерали, офицери, сержанти, бойци и голям брой жители.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР