За мъжете очакването да станат бащи не е свързано с

...
За мъжете очакването да станат бащи не е свързано с
Коментари Харесай

Австралиец решава да пробва "бременноста" и омотава със стреч фолио диня върху корема си

За мъжете упованието да станат татковци не е обвързвано с толкоз промени, що се касае за бъдещите майки. Нека бъдем почтени - макар, че се пробват да оказват помощ с всичко належащо, при мъжете въпреки всичко всичко най-много се върти към чакането да станат бащи.

Докато за дамите всичко стартира девет месеца преди появяването на бебето на бял свят – през цялата бременност, за която мъжете в никакъв случай не са имали ни най-малка визия какво съставлява. За някои представители на мощния пол това обаче е страхотна опция най-малко да проявят възприятието си комизъм.

Като австралиецът Мейтланд Хенли, който взема решение да бъде " бременен " за един ден - в желанието си да прояви взаимност и съпричастност със брачната половинка си, която чака дете. Как смятате, че съумява да реализира това? Много елементарно – просто омотава със стреч фолио любеница върху корема си и пъпеши върху гърдите си.



Всичко за Мейтланд Хенли стартира, когато неговата прелестна брачна половинка забременява. Тогава той взема решение да си направи дребен откачен опит по случая.

Използвайки стреч фолио, Хенли прикрепя плодовете към тялото си, с цел да преживее чувството за бременност.



Мейтланд незабавно схваща какъв брой мъчно е да станеш от леглото – нещо, което в никакъв случай не е подозирал преди този момент - и което изпълва всички със смях. Да не приказваме за влизането в банята за ежедневния душ...

Въпреки компликациите Мейтланд стартира да се радва на всяка дребна " победа " в живота – като да си обуе обувките, да вземем за пример.

Вижте по какъв начин продължава " бременноста " на Мейтланд в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР