За мъжете е известно, че никога не отказват секс, още

...
За мъжете е известно, че никога не отказват секс, още
Коментари Харесай

Защо мъжете отказват орален секс?

За мъжете е известно, че в никакъв случай не отхвърлят секс, още по-малко пък орални милувки от нейна страна, само че когато стане въпрос те да дарят партньорката си с такива, постоянно бият отбой. Защо, обаче, мъжете отхвърлят френски милувки?
Първото, което хрумва на мнозина, е неприятната хигиена. Дори и да имате съвършена такава, някои мъже не биха слезли по-надолу от пъпа ви, в случай че директно преди този момент не сте се измили.

Добре е постоянно да има в себе си интимни мокри кърпички, които правят чудесна работа. Или започнете любовната игра от банята, позволете му да ви сапуниса и измие. Така той ще е сигурен, че там долу ухае прелестно.

Има и такива мъже, които биха отказали да ви дарят с орален секс, в случай че не сте идеално епилирани. Други пък се усещат несигурни в половите си познания и умения и им е нужна карта, с цел да не се изгубят там долу, по тази причина избират въобще да не слизат там.

Ако относително неотдавна имате връзка и сътрудникът ви към момента не ви е дарил с орални милувки, проявете самообладание, поучава rozali.com. За някои мъже оралният секс е доста по-силна демонстрация на обич, пристрастеност и обвързаност и е нещо доста интимно. Ето за какво минава време преди да пристъпят към него. Но пък когато това се случи, може да сте сигурни, че сътрудникът ви в действителност е доста вдлъбнат по вас.

Други мъже отхвърлят френска обич не поради вас, а поради тези преди вас. Несполучливите опити за орален секс в предишното (откази от други дами, които не харесват да получават такива милувки, имат гъдел, не ги възбужда и т.н.) карат някои мъже да го заобикалят в бъдеще.

Затова е значимо всякога, когато той ви подари френска обич, да му показвате задоволството си, да го поощрявате и насочвате. Когато той знае, че ви доставя полово наслаждение и го прави добре, мотивацията му да пристъпи към орален секс и идващия път ще бъде доста по-голяма.

Мъжете отхвърлят да го вършат и от здравословна позиция. Ако нямат сериозна половинка, избират да не прибягват до орален секс по време на мимолетните си връзки, защото не са сигурни в здравословното положение на партньорката си. И до момента в който презервативите правят чудесна работа в това отношение, то при оралния секс няма какво да ги защищити.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР