За мъжа на Риана неприятностите все така не преминават. На

...
За мъжа на Риана неприятностите все така не преминават. На
Коментари Харесай

Застрелял ли е A$AP Rocky приятеля си

За мъжа на Риана неприятностите все по този начин не минават. На 20 април той беше задържан на интернационалното летище в Лос Анджелис, откакто дойде дружно с жена си с частен аероплан от Барбадос. Това се случи едвам няколко дни преди раждането на сина им. A$AP Rocky бе освободен, само че тогава не му се размина без да заплати гаранция от 550 000 $.
 Риана, A$AP Rocky и по какъв начин желаят да отгледат детето си
Добри родители ли ще бъдат Риана и A$AP Rocky

И какво желаят за детето си

Сега проблемите за него не престават. A$AP Rocky е упрекнат, че през ноември предходната година е прострелял приятеля си A$AP Relli.

Всъщност, обвиняванията са дори две, като се прецизира, че нападението е било осъществено с полуавтоматично огнестрелно оръжие, за което се счита, че е персонално владеене на A$AP Rocky.

" Стрелянето с оръжие на публично място е съществено закононарушение, което може да приключи с трагични последствия освен за индивида, който е набелязан, само че и за почтени минувачи ", споделя Джордж Гаскон, окръжният прокурор на Лос Анджелис.
 Снимка 584291

Той твърди, че е осъществен изчерпателен обзор на доказателствата по случая, до момента в който A$AP Relli пък се готви да заведе
Абитуриентски мъжки костюми
цивилен иск против A$AP Rocky за това, че го е прострелял.

Конкретната преживелица със стрелбата се е разиграла на 6 ноември 2021 година, когато при " разгорещена полемика в Холивуд " рапърът A$AP Rocky е насочил полуавтоматичен револвер към приятеля си A$AP Relli. Както е посочено и в обвиняването, допуска се, че с оръжието е било стреляно два пъти.
 Риана, A$AP Rocky и тъкмо какъв брой пари има момченцето им с раждането си
Ето какъв брой тъкмо има наследникът на Риана

Новородено, а към този момент милиардер

Тепърва следва да стане ясно дали фактически и какъв брой пъти е било стреляно по A$AP Relli. Според показанията му е бил примамен от A$AP Rocky на неразбираемо място, с цел да обсъдят противоречие между тях. Но вместо диалог са последвали няколко изстрела против A$AP Relli, които оставили пострадвания на лявата му ръка, пишат People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg