За Мъж на годината бе избран Манол Пейков. На церемония

...
За Мъж на годината бе избран Манол Пейков. На церемония
Коментари Харесай

Манол Пейков бе избран за Мъж на годината

За " Мъж на годината " бе определен Манол Пейков. На гала нощес пловдивчанинът получи своя приз. Той е наследник на известната издателка Божана Апостолова, също издател, народен представител от ПП-ДБ, само че най-много прикова погледите към себе си с неспирната си доброволческа активност и големи по мащаб умения да събира пари за разнообразни дела - от такива за подкрепяне на Украйна, през помощи за потърпевшите след земетресенията в Турция и Сирия, до закупуването на родната къща на Димитър Талев в Прилеп, Сев. Македония и доста други благородни начинания.

Счита се, че точно Манол Пейков е любимец за идващ кмет под тепетата и ще се впусне в локалните избори с тази цел, напускайки сегашния Парламент, където също блесна като постави на мястото му Костадин Костадинов и в този момент за водача на Възраждане се носят безспирни мемета из обществените мрежи.

ЕТО КАК ПЕЙКОВ КОМЕНТИРА УДОСТОЯВАНЕТО МУ С НАГРАДАТА " МЪЖ НА ГОДИНАТА ":

Благодаря на за номинацията, на слушателите им за страхотната поддръжка, на за проникновеното показване, на за въпросите и на за сабята.

Благодаря на родителите ми за образеца, който са ми давали през целия ми живот и на фамилията ми, задето ме харесват и обичат подобен, какъвто съм.

Но най-много благодаря на десетките хиляди хора, които ми повярваха и ми повериха парите си, времето си, ентусиазма си, устрема си да покажем един на различен – а затова и на света – по-доброто, по-чистото си лице.

Тази премия е за всички тях.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР