За мъчителните законодателни усилия на този парламент Среден 3, а

...
За мъчителните законодателни усилия на този парламент Среден 3, а
Коментари Харесай

Мицев: Някой работи целенасочено за влизането на ВМРО в НС с много

За мъчителните законодателни старания на този парламент " Среден 3 ", а за активността на държавното управление оценката е нееднозначна. Г-жа Екатерина Захариева си стои доста добре на мястото като министър на външните работи, само че в същото време в Народно събрание, а и в държавното управление имаше хора, които не бих поканил вкъщи си, а в случай че са ми студенти, бих ги прибирал най-малко 2-3 поправителни сесии. Визирам едно неразбирателство в юриспруденцията, наречено Данаил Кирилов. Там е отговорен един народен представител от Велико народно събрание и 36-ото Народно събрание от ямболската листа Пламен Вълканов, чийто стажант беше въпросният Данаил Кирилов, и несъмнено държавното управление на Национална движение „Симеон Втори", което приюти Кирилов в качеството му на шеф на кабинет на настоящ министър и зам. министър-председател Костадин Паскалев. Това съобщи в студиото на ФАКТИ депутатът от 36-ото Народно събрание адв. Маргарит Мицев.

Според него извънредно неприятно в този мандат се е показало и Министерството на културата.

" Мисля, че някой работи целеустремено за влизането на Вътрешна македонска революционна организация в Народното събрание с доста, с цел да може да бъде забележителна поддръжка на ГЕРБ. Моите почетения към потвърдили се в своята сфера хора като госпожа Калканджиева, господин Искрен Пецов, госпожа Кристина Димитрова, като някогашния ѝ брачен партньор сътрудник Тенев, другар на Иван Славков, онази безгрижник на развитото социалистическо общество, те са в листите на Вътрешна македонска революционна организация. Мисля, че не звучи доста съществено, тъй като те са надалеч от концепциите на отците създатели на Вътрешна македонска революционна организация и не мога да си показва и за момент един исполин като Борис Дрангов или като сина му Кирил Дрангов, които да стоят до упоменатите лица.

Считам, че господин Трифонов има капацитет, който обаче ще бъде изгубен някъде в предизборното време. От доста градове ми се обаждат да ми кажат, че партията на Трифонов повтаря някои от грешките на Национална движение „Симеон Втори" от 2001 година, когато изявени хора с промонархически настроения биват сменени с фрагменти от съответните окръжни комитети, от съответните ръководства на Държавна сигурност по места, с цел да се стигне до един еволюционен провал на тази партия ", разяснява Мицев.

Той предвижда, че Народното събрание ще бъде многолик и разнороден, само че животът му няма да е дълъг.

" Трябва да се смени законодателната рамка. Ако от мен зависи няма да има такива изборни региони, а изборните региони ще бъдат там, където има Районен съд. И няма да има РИК, а комисиите ще бъдат формирани от правоспособните настоящи съдии на територията на съответния съд. Когато не доближават, в Софийския има доста - към 200 съдии. Нито един арбитър не би си рискувал магистратската кариера и не би взел участие в стъкмистики на изборния резултат. При това състояние като гласоподаватели бихме били по-спокойни за нашия глас ", предлага той.

Целия диалог с Маргарит Мицев гледайте във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР