За любовта прегради няма – колкото и да е изтъркана

...
За любовта прегради няма – колкото и да е изтъркана
Коментари Харесай

Ех, любов! Майка се омъжи за 31 години по-младия си син и са безумно щастливи – вижте младоженците! (СНИМКИ)

За любовта загради няма – колкото и да е изтъркана тази остаряла като света максима, ние, хората, съумяваме да я „ разтълкуваме “ по нови и нови способи. Историята на тази майка, която се омъжи за доведения си наследник, разпали остри полемики в обществените мрежи. 53-годишната музикантка Айсилу Чижевская Мингалим хвърля специалистите от отдела за „ Закрила на детето “ в потрес, когато се омъжва за 22-годишния си осиновен наследник Даниел Чижевски. Даниел е с 31 години по-млад от своята обичана, а двойката си сподели „ да “ на гала в ресторант в Казан, Република Татарстан, на 20 октомври.

 женитба майка и наследник

Айсилу се грижи за Даниел, откогато той е на 14 години. Според локалните медии, тя го е осиновила, откакто се среща с него в дом за сираци, където давала уроци по пеене, пишат английските Mirror и The Sun. Оказало се, че двамата споделят една и съща пристрастеност – музиката.

 Айсилу и Даниел

Служители от отдела за протекция на детето са лишили от Мингалим още пет осиновени деца – четири девойки и едно момче. Айсилу обаче се бори да си ги върне и споделя, че някои от тях са били върнати в домове за деца, до момента в който други са отишли при членове на фамилиите им. 53-годишната жена има и биологичен наследник от предходен брак.

 младоженци

Певицата споделя пред локални медии, че романсът ѝ с Даниел почнал, откакто го взела вкъщи от сиропиталището: „ Нашата връзка е съвършена. Не можем да живеем един без различен. Намираме се на една и съща вълна. “

Айсилу почнала да осиновява деца, откакто се срещнала със сираци по време на кино план на телевизионна станция в Татарстан. В момента майката възнамерява да избяга от Татарстан и желае да вземе брачна половинка си и да си върне осиновените деца, с цел да ги води в Москва, „ където ще могат да живеят свободно “.

 младоженци майка и наследник

Бракът на Чижевская с 22-годишния ѝ доведен наследник провокира разногласия в Република Татарстан, като някои го назовават „ срам “ за нацията.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР