За любовния живот на Ванеса Хъджинс има какво да се

...
За любовния живот на Ванеса Хъджинс има какво да се
Коментари Харесай

Тайно сгодена ли е Ванеса Хъджинс

За любовния живот на Ванеса Хъджинс има какво да се опише. Първата ѝ обществено оповестена връзка бе тази с сътрудника ѝ от " Училищен мюзикъл " Зак Ефрон, която продължи от 2005 до 2010 година
 Остин Бътлър, Ванеса Хъджинс и откровенията на артиста за това какъв брой дължи на някогашната си половинка
Жената, която Остин Бътлър не може да не помни

Откровенията на артиста

След това тя и артистът от " Елвис " Остин Бътлър бяха дружно цели осем години. Знае се, че са почнали да се срещат още през септември 2011 година, само че през юли 2012 година се удостовери, че са публично дружно. През декември 2017 година пък се появиха клюки, че двойката се е сгодила, откакто Ванеса Хъджинс се появи на събитие с диамантен пръстен на ръката. По-късно тя изрично съобщи, че няма нищо правилно в слуховете.

В началото на 2020 година обаче научихме, че тя и Остин Бътлър дефинитивно са се разделили. Предполага се, че са скъсали още в края на 2019 година, само че новината е била оповестена през януари идната година.
 Снимка 605096

И двамата артисти в този момент са на нов стадий от сантименталния си живот. Остин Бътлър в този момент е с модела Кая Гербер, а пък Ванеса Хъджинс е по отношение на Коул Тъкър.
 Снимка 605095

Ванеса и Коул бяха видяни да се държат за ръце през ноември 2020 година и от този момент се заприказва за връзката им. Точно на Свети Валентин идната година обаче самите те потвърдиха, че са дружно.
 Ванеса Хъджинс, MTV Movie & TV Awards 2022 и другите секси визии на актрисата
Шоуто на Ванеса Хъджинс

Актрисата събра всички погледи

Дали обаче двамата влюбени не са създали последваща огромна крачка? Според TMZ това е по този начин и те са даже към този момент сгодени. Въпреки че към момента не е ясно по кое време Коул Тъкър е изискал ръката на Ванеса Хъджинс, изданието допуска, че това се е случило предходната година, когато през ноември са били на сантиментално пътешестване до Париж.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР