За лято 2021 дизайнерите залагат на тънички връзки при долнището

...
За лято 2021 дизайнерите залагат на тънички връзки при долнището
Коментари Харесай

Банските това лято - все по-оскъдни и с цвят на залез СНИМКИ

За лято 2021 дизайнерите залагат на тънички връзки при долнището и горнището, а някои от моделите са напълно минималистични

Лятото е в разгара си, а морето ни зове. Затова е добре да помислим за избора на бански, преди да стегнем куфарите за почивката. Дамите знаят, че шопингът при тоалетите за плажа не е по никакъв начин елементарен. Моделът при банските би трябвало да е съгласуван с фигурата, а от време на време търсенето на подобен няма край. Затова предлагаме с планирането на морската почивка да се намерения за банските костюми в точния момент.

Не забравяйте, че в случай че харесате нещо друго от настоящите за този сезон модели, в никакъв случай не е неточност да го купите. Все отново най-важно е банският да ви стои добре, а всяко тяло е друго и неповторимо. Освен това знаем, че модата се върти и нищо чудно следващата година да се окаже, че в дрешника си имате съвършения тоалет за ваканцията, без даже да сте излизали на пазар.

А ето и трендовете за лято 2021. Повечето от настоящите модели за сезона залагат на свежи цветове, без да трансформират фрапантно познатите ни от предишния сезон кройки. Най-вероятно, защото пандемията лиши доста от нас да покажат новите си бански предходната година, модата е била благосклонна и е запазила трендовете.

Един от най-често срещаните модели по европейските плажове и тази година, както беше и през 2020-а, е мощно изрязаният над бедрата бански, който оптически издължава краката. Дизайнерите демонстрират въображение и не се лимитират в това, какъв брой високо може да се вдигне талията. Максимата „ колкото повече, толкоз повече “ важи с все мощ в този случай. Подобен жанр прави препратки към модата от 80-те и припомня за горещата бразилска просвета, изключително в случай че е в скотски принт. Подобен модел е подобаващ за по-дръзките дами.

Няма причина изрязаните бански да не се съчетаят и с втората настояща наклонност през лято 2021. Това са банските в цветовете на залеза. Ярките тонове на преливащо жълто и оранжево, както и напълно нежните млечни нюанси в същата гама са еднообразно търсени. Слънчевите десени в никакъв случай няма да излязат от мода, защото основават съвършеното въодушевление за плажа и са постоянно в звук с времето. Такъв е летният избор и на младата актриса Зендая, както и на брачната половинка на Джъстин Бийбър - Хейли Болдуин.

При цветовете в последно време се постанова и друга наклонност. Неутралните нюанси, които имитират натуралния загар, стават все по-търсени. Предимството е, че са по-непретенциозни и се комбинират добре с разнообразни аксесоари.

В същото време в унисон с безгрижието на лятото и времето на плажа идват моделите с връзки - както при горнищата, по този начин и при долнищата на банските. Напоследък дизайнерите залагат на все по-тънки връзки, а някои от моделите са напълно минималистични. Явно стилният отрасъл въпреки всичко се е поддал на изкушаващата латинокултура. На подобен модел се е спряла и сестрата на Ким Кардашиян - Кендал Дженър. Майли Сайръс и София Ричи също са предпочели банските с връзки.

Други трендове при банските костюми са флоралните претекстове, които са се задържали през последните няколко сезона. Напоследък не се смята за фешън неразбирателство и комбинирането на половинки бански от разнообразни комплекти. Асиметрията, която се наложи в стилните среди при плажните тоалети през 2019 година, пък продължава да бъде шлагер. Бялото и черното също дават обещание да бъдат постоянно на мода като цветове, а фотосите на Селена Гомез с приятелките й във връзка моминско празненство потвърждават какъв брой елегантни са банските в тези цветове.

Каквото и да изберете този сезон, не забравяйте, че най-важно е да се чувствате комфортно и да прекарате незабравима морска почивка. Самочувствието е значимо за това, а хубавият бански ще ви помогне да сте по-уверени на плажа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР