За личния си живот и бъдещи планове в него, проговори

...
За личния си живот и бъдещи планове в него, проговори
Коментари Харесай

Най-сетне! В публично интервю Мария зашлеви жестоко Мирослав Соколов! (ВИЖ ТУК)

За персоналния си живот и бъдещи " проекти " в него, проговори най-накрая Мария. На хората от дълго време им писна да слушат и четат за парадоксите на чалгарката, която сякаш от много време не знае на кой свят се намира. Мара Отварачката се държи като несъответстваща - събира се и се разделя с Мирослав Соколов през ден, че и през часове, което не е присъщо на естествените люде.

Днес тя разгласи публично, че присъединяване й в " Капките " е обърнало визиите й за битието и за нея самата като е решила да се хвърли и да се отдаде само на кариерата си. Само работата била от голяма важност за нея и не можела да си елементарни, че е сглупила и я е зарязала с лека ръка.

" Личният живот ми е на финален проект, не ме интересува. Разбира се, не приказвам за щерка си Марая, която постоянно е преди всичко, а за моя персонален живот като жена. Не ме вълнува и въобще не желая да мисля за подобен. Мисля и пребивавам с работата си, тъй като имам доста нови хрумвания, които да осъществявам ", съобщи Мария.

Интересно обаче по какъв начин ще се схване това от мъжа й - Миро Дзвера, който я финансира напълно и едва ли ще се възрадва от новината, че остава не просто на втори, а на финален проект.

От друга страна, в случай че Мария е зарязала Миро, то тя е със " разкъсан " джоб и ще й е непостижимо да се оправи с финансите за живота, който е привикнала да води.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР