За лечението на Стойчо е необходима голяма сума пари30-годишният Стойчо

...
За лечението на Стойчо е необходима голяма сума пари30-годишният Стойчо
Коментари Харесай

Млад татко се нуждае от средства, за да се пребори за живота си

За лекуването на Стойчо е нужна огромна сума пари

30-годишният Стойчо Кръстев от Благоевград е с диагноза латерална амиотрофична склероза. Той е татко на 8-месечно момиченце Ана-Мария. За лекуването му е нужна огромна сума пари, която е непостижима за фамилията му, написа Сестра му Александра Кръстева е подела акция за набиране на средства и посредством фондацията на Павел Андреев. Нужно е да се направи трансплантация със стволови кафези.

" Към момента положението на Стойчо не е доста положително. На корема са му сложили гастростома, с цел да може да приема храна, защото е изгубил способността да се храни самичък. На гърлото му е сложена трахеостома, с цел да може да диша. Симптомите му започнаха от май месец тази година ", споделя Александра.

Започнал е да усеща уязвимост в крайниците и обхванала цялото му тяло за доста къс период, наранено е и дишането му. Стойчо е лежал в неврологичната клиника „ Св. Наум “ в София. От там са споделили, че не могат да създадат нищо и са го пренасочили към Александровска болница. Там са му сложили диагнозата латерална амиотрофична склероза, а през юли е бил пациент на клиника „ Аджибадем “. Лекарите са го диагностицирали с многоброен мононеврит. Така Стойчо се е оказал с две диагнози от две разнообразни лечебни заведения в София.

В момента Стойчо се намира в болница в Истанбул, Турция. На 1 декември той е отпътувал с майка си с частна кола за спешна помощ за Турция. Лекарите поставят доста положителни грижи за него. Сестра му Александра всеки ден приказва с майка си по Интернет и се осведомява за положението на Стойчо. За момента няма усъвършенстване. Правят се проучвания и когато станат подготвени ще му бъде приложена трансплантация със стволови кафези. Лечението е доста скъпо. Едно вливане коства към 20 хиляди евро. Хората са загрижени за Стойчо и подаряват средства за неговото лекуване, тъй като го познават като добър човек.

Организират се благотворителни футболни шампионати. Семейството му се надява Стойчо да се оправи и да се върне към естествения живот.

Нека да помогнем на Стойчо!

Желаещите да оказват помощ могат да го създадат
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР