За края на изобилието предупреди френският президент Еманюел Макрон своите

...
За края на изобилието предупреди френският президент Еманюел Макрон своите
Коментари Харесай

Макрон: Изживяваме края на изобилието

За края на изобилието предизвести френският президент Еманюел Макрон своите министри, които събра в Елисейския замък. С премиера Елизабет Борн разискаха целите на властта, оповестява le Parisien.

Той посочи новите провокации пред френската нация. Това е краят на изобилието, изобилието на артикули, технологии, на естествени и водни запаси, посочи Макрон. Този край, по думите му, може да се появи като края на ликвидностите без разноски.

Макрон скицира линиите на идните " огромни планове ". Изправени пред актуалните рецесии - по-специално свързани с войната в Украйна, всяка по-сериозна от другата - би трябвало да отговорим със съвестност и доверие, дано не се поддаваме на измама ", означи още Еманюел Макрон.

Нашият режим на независимост има цена, която може да изисква жертви, имаме потребност от единение, убеден е френският президент.

Относно климатичната рецесия той разяснява: " Вече няма избор сред акомодация и намаляване ", сподели той. " Ще имаме ясни и мощни избори след сезона, който имахме ", добави френският президент и благодари на пожарникарите, присъединили се в гасенето на пожарите, обхванали Франция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР