За кръвните групи се спекулира от март. Различни анализи на

...
За кръвните групи се спекулира от март. Различни анализи на
Коментари Харесай

Български лекар отговори има ли кръвна група, защитена от COVID-19

За кръвните групи се спекулира от март. Различни разбори на данни демонстрират, че една или друга имат някакъв резултат, само че аз не мога да кажа твърдо, тъй като това би означавало, че има някакъв ген, който е обвързван с кръвната група.
Така  проф. доктор Борислав Георгиев,  шеф на Клиниката по кардиология в Националната кардиологична болница, отговори на въпрос на  дали има избрани хора с избрани кръвни групи прекарват болестта по-леко.
По думите му в последните месеци се вижда, че хора от всички кръвни групи се разболяват.
" Доколко кръвните групи са публикувани в популациите? Различните страни имат друга периодичност на кръвните групи, тъй че е мъчно да се каже " да, ето тази кръвна група е по-предпазена ". Това е повече доктрина ", добавя кардиологът в изявление за.
 5 неща, които коронавирусът в никакъв случай няма да промени 5 неща, които коронавирусът в никакъв случай няма да промени
Разказва се за случаи, в които хора изобщо не са разбрали, че има ковид. Например Джаред Лето, който не знаел какво става, тъй като...
Според него в случай че сте по-рядка кръвна група, в която не е регистриран болен, не значи, че можете да не спазвате безусловно никакви рекомендации и да сте сигурен, че няма да се разболеете . " Трябва да сме по-премерени в тези бомбастични известия ", безапелационен е Георгиев.
По думите му главните способи за предотвратяване от всякаква вирусна зараза са спазването на отдалеченост и хигиената, а в този случай и носенето на маски .
От позиция на тютюнопушенето, съгласно лекаря, има две крайности - едните споделят да, има някакви резултати и местна изгода. Другите споделят, че няма никакви резултати.
" Много е мъчно обаче да се прави подобен разбор, тъй като първият разбор, който би трябвало да се направи, е какъв брой честотата на тютюнопушенето корелира с честотата на тютюнопушенето при болните хора. Със сигурност аз съм последовател на това, че димящите цигари по-малко биха предпазили, в случай че изобщо защищават , тъй като цигареният пушек поврежда епитела, поврежда повърхностния пласт в дихателните пътища и те стават чувствителни към всякаква зараза. Освен това димът, който съдържа доста токсични субстанции, поврежда защитните механизми на този епител ", добавя кардиологът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР