За кратко Андреа се бе покрила в Щатите, обидена на

...
За кратко Андреа се бе покрила в Щатите, обидена на
Коментари Харесай

Визията на Адреа шокира феновете й в пловдивски клуб

За малко Андреа се бе покрила в Щатите, афектирана на българските медии и фенове за подигравките откакто бе коментатор в студиото на " ВИП Брадър ". Припомняме, че певицата шашна  с визията си, която нямаше нищо общо с облика, който помним всички от песните и клиповете й. 

Преди броени дни тя още веднъж подсети за себе си като се появи на присъединяване в пловдивски клуб. Снимките от вечерта доста бързо се разпространиха по медиите, а мненията са още веднъж отрицателни и осмиващи половинката на Кобрата. 

Откакто напуща " Пайнер " Андреа се заби в земята. Певицата очевидно има и здравословни проблеми, поради които е качила много килограми. Това внезапно я отдалечи от досегашния й имидж на секссимвол. Русото прелъщение изчезна от обществения свят, спря да прави песни и се покри.

Певицата обаче нямала желание да се отхвърля от чалгата. Сама се обаждала и предложила на нощни клубове за участия, като доста смъкнала хонорара си на 1500 лева Управители и притежатели на заведения не желали и да чуят за нея, защото Андреа не съумяла да сътвори топли усеща с тях и до момента в който беше на върха на кариерата си. Още тогава всички се оплакваха от надменното й държание и безинтересната стратегия, която предлага. Сега съумява едвам по 1-2 участия на месец-два да си уреди. 

Факт е още, че почитателите на лекия род доста бързо я не помниха и никой не изпитва носталгия по залязващата й кариера. А сигурно на Андреа й е извънредно мъчно да преживее обстоятелството, че фенове и клубове я извърлиха на боклука без да им мигне окото и славата й залезе по-бързо в сравнение с изгря на музикалния хоризонт преди години. 

Чалга дивата се пробва да поддържа имидж с фотошопирани фотоси. Иска й се да поддържа облика на изкусителка, само че към този момент мина времето този изхабен трик с голи фотоси. Не инцидентно в попфолка се следи доста отсяване на звездите и работа имат единствено в действителност топ имената, които зад тила си има безчет шлагери, а по време на участията си пеят онлайн.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР