За колко неща можете да кажете, че ще се случат

...
За колко неща можете да кажете, че ще се случат
Коментари Харесай

Когато си кажеш, че си видял всичко и ти дадат Samsung Galaxy S22+

За какъв брой неща можете да кажете, че ще се случат с огромна сигурност? И освен, че ще се случат, ами и ще станат по-добри, по-красиви, по-полезни? Сега, до момента в който се пробвате да изброите мислено кои са тези неща, несъмнено си мислите за заровена в двора бутилка вино или парче сирене, отлежаващо пет години в пещерата Магурата, до момента в който в действителност тези редове излизат непосредствено от новото украшение на Samsung – Galaxy S22+ и се отнасят точно за него. Няма по какъв начин да не се съгласите, че смарт телефоните на Samsung са от нещата, които с времето стават освен по-хубави, само че и с по-приятни форми, с по-гладки и бързи екрани и, почтено казано, държейки розово-златния Galaxy S22+ в ръка, човек си споделя - „ Има ли по какъв начин това да бъде надскочено в миналото?? “

 с Личен архив

Няма по какъв начин да гадаем бъдещето, по тази причина дано се съсредоточим в сегашното. Първото, с което вечно Galaxy S22+ ще остане в сърцето ви, е външният му тип. Докато за хората не е хубаво да съдим по външния им тип, за смарт телефоните няма такива ограничавания, тъй че можем умерено да изкрещим ТОЗИ ТЕЛЕФОН Е АДСКИ КРАСИВ!!! и да вървим да го демонстрираме на всички към нас, намеквайки, че те имат грозни телефони, а ние – хубав. Като ви мине първичният унес от хубостта му, ще установите още, че пасва идеално в дланта ви и можете с една ръка да си цъкате по екрана – който, апропо, е извънредно бърз и подсъзнателен. Направо ще се чудите по какъв начин сте боравили с досегашния си смарт телефон и той действително смарт телефон ли е бил или някаква разработка за телеграфисти от средата на предишния век.

 с Личен архив

Добре, ето ни, минали са 10 минути, откак държим в ръцете си Galaxy S22+, към този момент видели сме какъв брой е хубав и какъв брой му е крепък екранът. Кое е третото нещо, което всеки прави с чисто новия си телефон? Селфи, доста ясно! Камерата на този модел е може би най-голямото му достижение и Samsung я дефинират като „ камера от последващо потомство “.

Ако до момента в никакъв случай не сте успявали да вършиме нощни фотоси, на които да можете да различите човек от дърво, то с този модел тази фотографска отпадналост остава в предишното. Най-накрая имаме смарт телефон, който трансформира нощното снимане в наслаждение, а повода е в по-силния датчик и технологията Adaptive Pixel, с помощта на която камерата пропуща повече светлина, извлича елементи и улавя цветове.

 с Samsung

Моделът идва с 50MP съществена камера, 10MP телеобектив и 12MP ултраширок обектив, тъй че да имате фотоси с допустимо най-високо качество, без значение дали снимате кучето в Южния парк или гледката от Айфеловата кула. Феновете на портретните фотоси ще открият, че с този смарт телефон те са още по-дълбоки и качествени, даже и в най-малките елементи. Дори фотографията на рошавото ви куче ще наподобява професионална, а козината му ще излезе кристално ясна, все едно го гледате онлайн, а не като размазано леке, както е излизало до момента на фотоси. Може би, в случай че се вгледате по-отблизо в фотографията и я зуумнете, даже ще може да видите някоя бълха, да не дава Господ.

Сега малко и за батерията, че това е болна тематика за всички смарт телефони. Galaxy S22+ е въоръжен със постоянна батерия, която няма да ви зареже по средата на деня, а зареждането ѝ е супер бързо, тъй че, даже да ѝ вземете здравето от фотоси и видеоклипове, да можете незабавно да я върнете към живота. Няма по какъв начин да подминем и обстоятелството, че цветовете на екрана са просто у-ни-кал-ни! Това се дължи на обстоятелството, че той е Dynamic AMOLED5 2X 120Hz и е планиран за най-хубаво преживяване при гейминг и гледане на видео наличие. Разбира се, екранът автоматизирано се настройва към околното осветяване и усъвършенства контраста, тъй че да виждате добре при всевъзможни условия.

Самият екран е плосък, допълнен е от първокласно (здраво!) стъкло и матово покритие, а рамката е железна. Galaxy S22+ е първият модели от серия S, който е конструиран с Armor Aluminum – най-здравият алуминий в промишлеността, тъй че просто да пуснете телефона в чантата или джоба и да си излезете умерено. Galaxy S22+ е и първият, екипиран и начело, и откъм гърба със стъкло Corning Gorilla Glass Victus+, което го прави извънредно здрав. Разбира се, не ви подтикваме да го хвърляте от 6-я етаж или да го удряте с чук, с цел да го тествате, само че умерено може да го носите дружно с ключовете си и да не се притеснявате – екранът ще е все по този начин блестящ и равен.

 s Samsung

Цветовете, в които се предлага този модел, са жестоки и ще имате известни компликации да си изберете кой от тях да си купите. Може да си избирате сред мистично черно, мистично бяло, розово златно и зелено. Яките неща не стопират дотук – с Galaxy S22+ можете да персонализирате външния тип и метода на работа с началния екран и уиджетите и изобщо да приспособите телефона към вашите стремежи и жанр. Имате и достъп до купища емоджита, GIF файлове и стикери непосредствено от клавиатурата, тъй че да споделяте оптимално бързо и изразително, даже без една дума.

И няколко думи за край - серията Galaxy S22 е супер сигурна - предпазена е от платформата за сигурност Knox Vault, а всички чувствителни данни като пароли, биометрични данни или Blockchain кодове са изолирани от главната операционна система на телефона. Така че не просто имате съвременен смарт телефон със супер крепък екран, дизайн и функционалности, а си имате нещо като сейф, в който можете да пазите най-големите си секрети – от паролите за онлайн банкирането, до отпечатъци от пръсти и всевъзможни други скъпоценни данни.

Ами, това е. Galaxy S22+ е нещото, за което занапред ще се приказва доста, и само тези, които към този момент го държат в ръцете си, няма да имат време за диалози – не че няма да има какво да кажат, само че няма да могат, тъй като това е смарт телефон, който просто... те оставя без думи.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР