За когото вече не си спомня как сестрите Дженър-Кардашиян станаха

...
За когото вече не си спомня как сестрите Дженър-Кардашиян станаха
Коментари Харесай

Шоуто на Кардашиян и Дженър продължава

За който към този момент не си спомня по какъв начин сестрите Дженър-Кардашиян станаха толкоз богати и известни - всичко стартира с риалити поредицата Keeping Up With the Kardashians, която стартира да се излъчва през 2007 година
 Ким Кардашиян, Keeping Up With The Kardashians и краят на риалити шоуто
Семейство Кардашиян към този момент няма да е същото

Едно мъчно решение

Преди няколко месеца разбрахме, че фотосите на последния 20-и сезон са към този момент в историята и остава доста малко до приключването на този значим стадий от живота на всички забъркани в продукцията.

Но и този край е едно ново начало. И то ще бъде сложено в стрийминг платформата на Disney Hulu . Преди дни Крис Дженър разгласи публично новия план на фамилията си и го дефинира като " нова глава ".

Keeping Up With the Kardashians 20.08 (2021)
— David (@David06504909)
В новия сериал ще забележим по какъв начин кланът Кардашиян-Дженър се развиват и трансформират като семейство. Защото, по думите на Крис, техните почитатели желаят да ги виждат такива, каквито са в реалност , и влагат доста страсти в шоуто, тъкмо като тях самите.

65-годишната майка на шест деца съобщи, че не може да разкрива доста за идната продукция, като се изключи че ще наподобяват ужасно и " всички ще гледат ", предава People.
 Лос Анджелис Лейкърс, Hulu и документалната поредност за историята на клуба
Hulu ще опишат най-славната част от историята на Лейкърс

От Карим Абдул-Джабар през Коби Брайънт, та до Леброн Джеймс

През декември предходната година звездното риалити семейство подписа мултимилионен контракт с Hulu и още тогава предполагахме какво ще последва от него. Е, в този момент към този момент сме сигурни, че шоуто ще продължи - остава и да разберем по кое време.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР