За Коби Брайънт се изписа много в последните дни след

...
За Коби Брайънт се изписа много в последните дни след
Коментари Харесай

Коби Брайънт и градът, на който е кръстен

За Коби Брайънт се изписа доста в последните дни след злополуката, която лиши живота му, както и този на щерка му Джиана.

По света именитият баскетболист има милиони почитатели, само че в един японски град тъгата по загубата е малко по-различна .

Град Кобе е шестият по население в Япония. Преди доста години Джо Брайънт, бащата на Коби, се оказва там и за пръв път пробва обичайното за района говеждо месо, известно като Kobe beef. И това e обич от първа хапка.
 Снимка 464246

Брайънт-старши толкоз харесва града и храната, която пробва там, че дава обещание един ден да кръсти сина си на него . И извършва обещанието си. А години по-късно синът на име Коби отива в Япония, с цел да види с очите си какво е въодушевило родителя му.
 Снимка 464247

През 1998 година баскетболистът се среща с локалната администрация и прави обилно подаяние , което отива за щедрост. Превръща се и в дипломат на японския град по света, донасяйки му огромна популярност и напор на туристи.

След новината за гибелта на Брайънт, кметът на град Кобе Кидзо Хисамото разгласява изказване, в което за следващ път благодари на баскетболиста за специфичната връзка и всичко, което е направил за тях, написа NY Post.
 Коби Брайънт, гибелта му и какво знаем досега
Всичко за злополуката на Коби Брайънт досега

Разследването на случая към момента тече

Коби постоянно ще има особено място в сърцата освен на жителите на град Кобе , само че те са образец по какъв начин може да чувстваш непосредствен някой, който даже не познаваш.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР