За Кейт Бекинсейл първите месеци от годината не са никак

...
За Кейт Бекинсейл първите месеци от годината не са никак
Коментари Харесай

Почти 2 седмици в болница - какво се случва с Кейт Бекинсейл

За Кейт Бекинсейл първите месеци от годината не са по никакъв начин леки. На 10 януари умря вторият ѝ татко Рой Батърсби, което бе унищожителен миг за фамилията ѝ. Наскоро актрисата означи и 45-ата годишнина от гибелта на татко си Ричард Бекинсейл.
 Кейт Бекинсейл се похвали с нова прическа
Новата визия на Кейт Бекинсейл

Русото несъмнено ѝ отива

В началото на март  разтревожи почитателите си, като разгласява пост с поредност от фотоси, на последните от които се виждаше, че е в болница.

Публикацията на 50-годишната актриса в Instagram бе споделена на 10 март - Денят на майката във Англия. На първите няколко фрагмента виждаме майка ѝ Джуди Лоу и моменти от отпразнуването на 77-ия ѝ рожден ден същата седмица.

" Честит рожден ден и Ден на майката в Обединеното кралство на моята невероятна майка... Толкова е вдъхновяващо и красиво. Честито, мамо. Борбата ти за наслада, макар напиращите сълзи, е преживяването да наблюдаваш боец от близко. Обичам те ", написа  в описанието.

Десет дни след поста, с който разкрива, че е в болница, актрисата е качила и различен кадър, от който излиза наяве, че към момента не е изписана. Въпреки че през годините не се е тормозила да приказва намерено за здравословните си проблеми, този път тя по този начин и не разкрива повода за престоя в болничното заведение.

През 2019 година  също бе в болница - поради раздрана киста на яйчника. Тогава актрисата показа неприятните новини с пост в Instagram и благодари за грижите, които е получила.

Преди години актрисата е имала проблеми и с психологичното здраве, разследване от загубата на татко си Ричард. Когато е единствено на 15, тя претърпява " срив " и развива анорексия, написа Hello.
 Прозрачната рокля на Кейт Бекинсейл, за която всички приказват
Прозрачната рокля на Кейт Бекинсейл, за която всички приказват

Вече на 50, само че все по този начин секси

В изявление за The Independent през 1997 година Кейт Бекинсейл си спомня за сложните си моменти тогава и споделя: " Ако бях по-голяма, когато претърпях този срив, мисля, че щях да съм алкохоличка. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР