За кандидат за вицепрезидент на номинирания от ГЕРБ ректор на

...
За кандидат за вицепрезидент на номинирания от ГЕРБ ректор на
Коментари Харесай

Номинират полковник Невяна Митева за кандидат-вицепрезидент на Анастас Герджиков?

За претендент за вицепрезидент на номинирания от ГЕРБ ректор на СУ " Климент Охридски " Анастас Герджиков е номинирана полк. Невяна Митева , заяви БНР, базирайки се на свои източници.

Митева е приключила Националната спортна академия и е представителка на златното потомство в българското плуване. Тя е класирана на 6-о място по плуване на Олимпиадата в Сеул през 1988 година и държи върховете за 100 и 200 м бътерфлай и до ден сегашен. Има над 120 медала, купи и оценки, като държи националните върхове на 100 и 200 метра " Бътерфлай ".
 ГЕРБ изрично поддържат Анастас Герджиков за кандидат-президент
ГЕРБ изрично поддържат Анастас Герджиков за кандидат-президент

Ако Борисов се изправел против Радев, нацията щяла да се раздели

През 2000 година Невяна Митева облича синята униформа на Военновъздушни сили откакто изкарва специфичен курс и се преквалифицира. През 2005 година приключва Военна академия в компетентност " Военновъздушни сили " и по този начин става първата жена-офицера, приключила академията в този профил.

Сега тя е ръководител на Сдружението на дамите военнослужещи . В предишното е работила като експерт " Връзки с обществеността " във Военновъздушните сили преди Румен Радев да стане командващ там.

Очаква се името ѝ да бъде публично оповестено в неделя, когато ще се събере Инициативният комитет, които ще издигне двойката.
 Под тогата на ректора Румен Радев вижда скрилия се Борисов
Под тогата на ректора Румен Радев вижда скрилия се Борисов

Както преди 5 години Борисов се скри под полата на госпожа Цачева

Ако Митева бъде издигната от партия или коалиция, тя ще бъде уволнена от армията без предупреждение, тъй като съгласно Закона за защитата и въоръжените сили армията е деполитизирана. Ако военният е повдигнат от предприемчив комитет, както се чака да стане с Невяна Митева, тя ще излезе в неплатен отпуск, в случай че бъде определен за поста и се връща във въоръжените сили след края на мандата.
 Дончева атакува Герджиков: Ортодоксален гербаджия!
Дончева атакува Герджиков: Ортодоксален гербаджия!

Готова е да се извини, в случай че не е права за изказванията си

До този миг ясните претенденти за " Дондуков " 2 са:

и незнаен към този момент вицепрезидент

и незнаен вицепрезидент

Цвета Кирилова и незнаен вицепрезидент
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР