За какво копнеят най-силно повечето хора? Отговорът е ясен: за

...
За какво копнеят най-силно повечето хора? Отговорът е ясен: за
Коментари Харесай

Само истински влюбените двойки правят тези неща

За какво копнеят най-силно множеството хора? Отговорът е явен: за връзка с безрезервен сътрудник, в който и след доста години дружно да са влюбени както в първия ден. Но по какво да познаете, че той/тя е луд/а по вас и ви гледа през розови очила? Изброените по-долу неща вършат единствено двойки, които същински и откровено се обичат.

1. Прекарвате допустимо най-дълго време дружно

Човек, който обича същински, безспорно се стреми да прекарва с обичания колкото може повече време – без значение какви са персоналните му проекти за деня. Работата, приятелите или родителите могат да почакат. Разбира се, и тук, както във всичко останало, е нужна мярка. Но когато сътрудникът се употребява с преимущество и миговете с него са най-ценни, значи любовта е същинска, считат специалистите.

2. Смущение

Ако от време на време сътрудникът ви се смущава, когато сте дружно, това е най-сигурният знак за обич и обвързаност. Той ясно демонстрира, че за обичания или обичаната е извънредно значимо да наподобява добре в очите на другия и да не направи неверна стъпка. Признаци за разстройване може да бъдат леко трептене или почервеняване. Ако по-добрата ви половинка демонстрира някои от тях, може да се чувствате поласкани. Това значи, че той/тя към момента се вълнува от наличието ви също както на първата среща.

3. Дребни знаци на внимание

Когато човек демонстрира жестове на внимание към колегата си даже след дълъг взаимен живот, значи е бясно влюбен, считат специалистите. Разбира се, тук не приказваме единствено за материални дарове като букет цветя или кутия шоколадови бонбони. И една дребна блага записка може да бъде прелестно пояснение в обич. Но най-страхотното доказателство какъв брой значим е той/тя за вас е да поемете някое обвързване вместо него/нея: да вземем за пример да измиете съдовете, да прострете прането или да вземете детето от учебно заведение. Всички тези жестове издават нежната ви угриженост за колегата.  

4. Липсвате си

Обикновено двойките прекарват доста време дружно и постоянно споделят общо жилище изключително когато връзката е по-стара. Ако обаче се наложи да се разделите за известно време и забележите, че си липсвате един на различен и тъгувате, това е най-сигурното доказателство какъв брой доста се обичате. Така ще го/я оцените най-добре, а новата ви среща ще бъде още по-хубава и вълнуваща.

Адаптация: Цветелина Велчева

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР